Foto: Djed Mraz obišao porečke školarce i podijelio poklone

Lokalno
19.12.2020 09:51
D. Požarić
Osnovna škola Finida
Osnovna škola Finida
Nakon što je početkom tjedna posjetio i darivao porečke vrtićarce i korisnike Doma za starije i nemoćne osobe Poreč, jučer je Djed Mraz obišao i učenike od prvog do četvrtog razreda  - Osnovne škole Poreč, Osnovne škole Finida i Talijanske osnovne škole „Bernardo Parentin“.
Djedica ove godine poštuje sve propisane epidemiološke mjere i želje škola, pa se većini djece javio u virtualnom izdanju, ali nije izostalo smijeha, pitanja, pjesmica i recitiranja.
Tako su putem video veze s njime komunicirali osnovci iz škole „Bernardo Parentin“ i Osnovne škole Poreč, ali je ipak uživo posjetio njihov područni odjel u Žbandaju, kao i učenike Osnovne škole Finida te djecu iz područnog odjela u Novoj Vasi. Djeca iz OŠ Poreč snimila su i prigodne video božićne čestitke, koje se mogu pogledati na web stranici škole.
Tako je Djed Mraz u ovome tjednu darivao sve porečke vrtićarce, osnovce i one mališane koji ne pohađaju vrtiće. Podsjetimo, podjela paketića inače se održava u sklopu Porečke bajke, koja je sastavni dio bogatog programa Adventa Poreč, ali koji se ove godine zbog epidemiološke situacije odvija u drugačijem izdanju. Poklon pakete ove je godine dobilo 1.400 porečkih mališana. (dp)

Fotogalerija

© 2003 - 2024 Parentium Media - Hosted by Plus.hr
Ova stranica koristi kolačiće radi pružanja boljeg korisničkog iskustva. Izjava o privatnosti