Forum mladih SDP-a Istre i službeno protiv Kajina

Istra
08.01.2013 09:51
D. Požarić
1
1
Eskluzivna vijest objavljena na našem portalu prije nekoliko dana  dobila je i svoju službenu potvrdu: mediji su primili službeno priopćenje Foruma mladih SDP-a Istre o odbijanju podrške Damiru Kajinu kao kandidatu za župana koja im je nametnuta iz središnjice.
Mladi istarski socijaldemokrati na čelu Istre žele novu osobu iz redova SDP-a, koja će Istri donijeti promjene i koja će raditi za dobrobit svih građana županije.

Tekst priopćenja

"Svjesni smo da je odluka donesena na višoj razini i da je mi ne možemo promijeniti, no zadržavamo slobodu iznošenja vlastitog stava. Pritom ostajemo vjerni principima i načelima slobode, ravnopravnosti i odgovornosti članstva, našeg utemeljitelja SDP-a pokojnog Ivice Račana.
Izjave Damira Kajina kako smo ucijenjeni radnim mjestima i plaćeni od strane Ivana Jakovčića su notorna laž, kleveta i uvreda. Naši ideali i politička vizija u Forumu mladih SDP-a Istarske županije su iznad IDS-a, Ivana Jakovčića i Damira Kajina.
Mi smo članovi SDP-a, politički smo protivnici IDS-a i želimo da SDP postigne što bolji rezultat na lokalnim izborima. Iskreno se nadamo da će ljudi iz naših redova, za koje znamo da su časni i pošteni, dobiti priliku da učine dobre stvari za našu zajednicu.
Na kraju želimo napomenuti kako je naša pogreška što je sadržaj našeg sastanka koji je bio zatvoren za javnost ipak izišao u medije. Žao nam je što u javnosti izlazi slika da se bavimo samim sobom. Ali upravo zato što je SDP stranka slobodnih i ravnopravnih članova, iskreno vjerujemo da će SDP izaći kao pobjednik na predstojećim lokalnim izborima" stoji u priopćenju predsjendištva i županijskog odbora Foruma mladih SDP-a Istarske županije.
© 2003 - 2024 Parentium Media - Hosted by Plus.hr
Ova stranica koristi kolačiće radi pružanja boljeg korisničkog iskustva. Izjava o privatnosti