Flash mobom obilježeni Dan plesa i Dan grada

Lokalno
28.04.2013 15:15
D. Požarić
Flash mob na porečkom Trgu slobode (J. PREKALJ)
Flash mob na porečkom Trgu slobode (J. PREKALJ)
Flash mob na porečkom Trgu slobode (J. PREKALJ)
"We will, we will rock you" zapjevali su danas "queenovci" s razglasa na porečkom Trgu slobode, a naizgled nasumična skupina ljudi počela je plesati. Ubrzo im se priključilo još plesača te je njih stotinjak otplesalo Flash mob i tako obilježilo svjetski Dan plesa i Dan grada Poreča.
Inače, Flash mob je aktivnost u kojoj se u nekoj svakodnevnoj situaciji odvija određeni, u ovom slučaju plesni događaj, a njegovi akteri, iako se čine kao slučajni prolaznici, zapravo su već pripremljeni glumci ili plesači.
Flash mob na porečkom Trgu slobode (J. PREKALJ)
Flash mob je održan u sklopu programa "Gradu s ljubavlju" koji su organizirali porečko Društvo Naša djeca i udruga USB, a osim plesa na trgu je održan ex tempore za djecu i radionica breakdancea.
- DND i USB su pozvali sve porečke udruge koje se bave plesom i rekreacijom da s nama na trgu obilježe ova dva datuma. S obzirom na velik odaziv, dobre reakcije publike i veselo druženje svih plesača i rekreativaca, namjeravamo od ovog napraviti jedno tradicionalno okupljanje te da jednom godišnje zajedno nastupimo, rekla je plesačica i koreografkinja Ivana Domazet iz udruge USB. (J. PRODAN)

Fotogalerija

© 2003 - 2024 Parentium Media - Hosted by Plus.hr
Ova stranica koristi kolačiće radi pružanja boljeg korisničkog iskustva. Izjava o privatnosti