Finale MIK-a u subotu na porečkom Narodnom trgu, ulaz besplatan

Mozaik
22.06.2018 14:35
D. Požarić
MIK u Kastvu
MIK u Kastvu
Glazbena karavana putujućeg festivala Melodije Istre i Kvarnera obišla je sve gradove domaćine i približava se finalu u Poreču u subotu, 23. lipnja 2018. s početkom u 21 sat na Narodnom trgu ispred kazališta.
Popularni festival vraća se u Poreč nakon 15 godina, a za sve posjetitelje osiguran je besplatan ulaz. Brojni će se mladi i poznati izvođači publici predstaviti s 18 novih skladbi različitih žanrova, među njima osam debitanata i tri klape.
U Poreču će nagrade biti dodijeljene ukupnim pobjednicima koji su do sad već nastupali u Puli, Rijeci, Krku, Opatiji i Kastvu, a program će voditi Robert Ferlin i Mario Lipovšek Battifiaca.
Za vrijeme održavanja festivala promet će u zoni staroga grada biti pod posebnom regulacijom. U petak, 22. lipnja zbog generalne probe, te u subotu 23. lipnja zbog finalne večeri, od 17 do 24 sata prometnica od rotora kraj gostionice Istra (Istarskog razvoda-K.Huguesa-Turistička ulica-R.Končara) prema Narodnom trgu bit će zatvorena za sav promet, osim za vozila stanara, dostave i hitne intervencije.
Prolaz će, umjesto preko Narodnog trga, biti omogućen rivom i to samo na potezu od gradske palače do rampi za ulaz u stari grad, za navedene kategorije vozila. Kako bi se promet odvijao bez dodatnih poteškoća, na terenu će cijelo vrijeme biti i prometni redari sa zaštitarima. Program počinje u 21 sat. (dp)
© 2003 - 2024 Parentium Media - Hosted by Plus.hr
Ova stranica koristi kolačiće radi pružanja boljeg korisničkog iskustva. Izjava o privatnosti