Eros razigrano u krcatoj Areni (by Doris Ritossa)

Mozaik
30.07.2004 00:00
Izvor: Doris Ritossa/dp
D. Požarić
Razigran i odlučan da krcatoj Areni da cijelog sebe, sinoć je točno u 21.30 svoj koncert otvorio broj 1 talijanskog popa , Eros Ramazzotti .

Posebno dobro raspoložen za zezanciju, Eros se «Polesanima» više puta tokom večeri obratio sa «koala!», na što su fanovi doslovce ludili.

Arena se njihala, arena je pjevala, atmosfera je bila nabijena emocijama- a Ramazzotti je bio, kao i uvijek, odličan!

Osim pjesama sa svog posljednjeg (devetog!) albuma koji nosi jednostavan naslov «9», Ramazzotti je pročešljao cijeli repertoar i pjevao nešto više od dva sata. Stariji hitovi kao «Terra promessa», «Adesso tu», «La luce buona delle stelle», «Musica e"» i mnogi drugi, nisu izostali.

Nakon jučerašnjeg koncerta možemo ustvrditi da je Erosova egzistencijalna kriza nakon razvoda od lijepe Michelle Hunziker , s kojom pjevač ima malu Auroru, možda gotova. Dakako, Eros se u svojoj «devetki» kao što je to u njegovu stilu, ispovijeda. Ljubav-bol, ljubav-strast, ljubav-gubitak, no nema više tugaljivosti u njegovim očima.

Pun elana i pun kreativnosti, kakvu samo tako duboka kriza može proizvesti, Eros nam je jučer u Areni dokazao da je krenuo dalje...Očekujemo ga što prije ponovo u Hrvatskoj!
© 2003 - 2024 Parentium Media - Hosted by Plus.hr
Ova stranica koristi kolačiće radi pružanja boljeg korisničkog iskustva. Izjava o privatnosti