Erasmus+ projekt povezao mlade poduzetnike iz Poreča i Pazina

Grad Poreč Istra
22.06.2024 09:03
D. Požarić
Poduzetnički inkubator Poreč uključio se u Erasmus+ projekt Razvojne agencije Srce Istre pod nazivom “Participativno upravljanje poduzetničkom infrastrukturom: mladi poduzetnici u dijalogu s donositeljima odluka”. U sklopu projekta, direktorica i stanari Poduzetničkog inkubatora Poreč ugostili su predstavnike poduzetnika i donositelja odluka s područja Grada Pazina i općina središnje Istre, kao i projektne partnere.
Ova suradnja pružila je priliku za promociju, razmjenu iskustava i uspostavu novih kontakata. Projekt je predstavila Petra Pekica, direktorica Razvojne agencije Srce Istre, koja je istaknula ključne ciljeve i aktivnosti. Potom je direktorica Poduzetničkog inkubatora Poreč, Morena Mičetić, prikazala važnost porečkog inkubatora u razvoju poduzetništva na području Poreča i Poreštine, te objasnila proces nastanka i funkcioniranja inkubatora.
Nakon uvodnih izlaganja, stanari Poduzetničkog inkubatora Poreč održali su prezentacije svojih djelatnosti i vizija za daljnji razvoj. Među njima su bili Vedrana Jehnić iz obrta za računovodstvo VERDI, Karmen Kalčić iz tvrtke HISTRIA CAPITAL D.O.O., Sandi Legović iz REVOLTE D.O.O., te Vedran Jambrešić i Kristijan Benić iz MATRIX REAL ESTATE D.O.O.
Gosti iz Pazina, uključujući predstavnike Grada Pazina, Udruženja obrtnika Pazin, Centra za mlade Alarm Pazin, poduzetnike, obrtnike i dužnosnike općina, razgledali su prostore Poduzetničkog inkubatora Poreč te sudjelovali u razgovoru o mogućnostima daljnje suradnje.
Ova posjeta bila je izvrsna prilika za jačanje mreže poduzetnika i unaprjeđenje međusobne suradnje, čime se dodatno potiče gospodarski razvoj regije.
© 2003 - 2024 Parentium Media - Hosted by Plus.hr
Ova stranica koristi kolačiće radi pružanja boljeg korisničkog iskustva. Izjava o privatnosti