Elena Puh Belci je kandidatkinja IDS-a za gradonačelnicu Pule

Istra
04.02.2021 10:03
Foto: Elena Puh Belci
Foto: Elena Puh Belci
Predsjedništvo gradske podružnice IDS-a Pula na jučerašnjoj je sjednici izabralo Elenu Puh Belci za kandidatkinju za gradonačelnicu grada Pule.
–Ponosna sam što je stranka prepoznala moj rad i kandidirala me za gradonačelnicu. Ne moram niti govoriti kakva je to sjajna poruka svim ženama. Pulu poznajem u dušu, poznajem svaki njen dio i imam jasnu viziju razvoja Pule. Odlučila sam se kandidirati jer želim da Pula postane jedan od najuspješnijih europskih gradova. Moj glavni cilj je gospodarski i društveni napredak Pule u okviru održivog razvoja i u suradnji s mojim Puležanima, istaknula je u priopćenju za medije Puh Belci.
Elena Puh Belci je zamjenica gradonačelnika Pule od 2013. godine. Posebno je angažirana na temama vezanim uz EU fondove, prije svega kroz funkciju predsjednice Partnerskog vijeća za izradu Strategije razvoja urbanog područja (ITU) te kao predstavnica Udruge gradova u Radnim skupinama Vlade RH za izradu programskih dokumenta za financijsko razdoblje EU 2021.-2027. Članica je Radne skupine Solidarna Hrvatska za izradu programskih dokumenata za financijsko razdoblje Europske unije 2021.-2027.
Kreatorica je nagrađivanog smart projekta e-Vrtići, prvog i jedinog takvog projekta u Hrvatskoj te suradnica Ministarstva uprave na EU projektu digitalizacije predškolskog programa u RH. Voditeljica je niza nagrađivanih projekata, poput projekta PulaPetPlus koji je nagrađen kao najbolji projekt sigurnosti u zajednici, projekta zdrave prehrane u školama i vrtićima, kao i projekta 'Grad Pula – prijatelj djece'.
Počasna je članica BPW Pula (Business and Professional Women), članica je Humanitarne mreže Grada Pule (koordinacija udruga na području grada) te potpredsjednica Kluba žena IDS-a.
–U Eleni građani Pule dobivaju velikog borca i velikog radnika. Siguran sam da će zahvaljujući njenom operativnom iskustvu, posebno u sektoru EU fondova Pula nastaviti svoj razvoj i put prema najvišim europskim standardima života i poslovanja, izjavio je Boris Miletić, gradonačelnik Pule i predsjednik IDS-a u priopćenju za medije.
© 2003 - 2024 Parentium Media - Hosted by Plus.hr
Ova stranica koristi kolačiće radi pružanja boljeg korisničkog iskustva. Izjava o privatnosti