Ekskluzivno: RK Poreč bez trenera - Saša Ilić podnio neopozivu ostavku

Sport
16.12.2008 00:00
D. Požarić
Saša Ilić, sada već bivši trener RK Poreč
Saša Ilić, sada već bivši trener RK Poreč
Parentium.com doznaje da je Upravni odbor RK Poreč na jučerašnjoj sjednici prihvatio neopozivu ostavku trenera prve ekipe Saše Ilića , o čemu će više riječi vjerojatno biti rečeno na konferenciji za novinare zakazanoj za sutra.
Informaciju nam je potvrdio i predsjednik UO Feručo Hrast , dodavši da će ekipu u sljedećem kolu Premijer lige voditi sportski direktor Aleksandar Beaković . Na pitanje hoće li biti raskida ugovora i sa nekima od igrača, Hrast je najavio pojedinačne razgovore koji će sa svima biti obavljeni tijekom sljedećih dana.
Na zamolbu da nam prokomentira tu odluku UO, Beaković je rekao da je Ilić ostavku podnio iz više razloga, od kojih je, osim prihvaćanja vlastite odgovornosti za loše rezultate svoje ekipe ove sezone važan i taj da igrači svojom igrom nisu adekvatno odgovorili na njegove zamisli. Na pitanje je li njegovo vodstvo ekipe u sljedećem kolu privremenog, ili stalnijeg karaktera, Beaković je odgovorio da se nema namjeru baviti trenerskim poslom.
Svoju je ostavku Ilić kao mogućnost najavio u interviewu nakon katastrofalnog poraza u Našicama, rekavši da će sigurno obaviti ozbiljne razgovore sa odgovornima u klubu.
© 2003 - 2024 Parentium Media - Hosted by Plus.hr
Ova stranica koristi kolačiće radi pružanja boljeg korisničkog iskustva. Izjava o privatnosti