Ekonomisti SŠ Mate Balota organizirali međužupanijski skup vijeća ekonomista

07.07.2021 10:06
Mihaela Peruško
1
1
Nakon više od godinu dana online druženja, ekonomisti SŠ Mate Balota organizirali su stručni skup međužupanijskog stručnog vijeća ekonomista Primorsko-goranske, Ličko-senjske i Istarske županije selu Vrbani , u domaćinstvu obitelji Oklen .
Skup je otvorila voditeljica MŽSV dr.sc. Katarina Justić , nastavnica ekonomske skupine predmeta u srednjoj školi Mate Balote Poreč
2
Na rasporedu su se našla predavanja psihologinja i muzikoterapeutkinja  Zdravog grada PorečKreativno otpuštanje stresa Emine Nezirević i Dajane Miloš . Cilj predavanja bio je predstaviti izvore stresa kod nastavnika te identificirati najadekvatnije strategije suočavanja sa stresom, uz naglasak na muzikoterapiju. 
Drugo predavanje se odnosilo na „ Primjer dobre prakse – Volontiranje učenika u zajedniciLjubice Devetak Prokeš , voditeljice kreativne radionice u udruzi Društvo invalida Poreč . Voditeljica je predstavila udrugu i aktivnosti Društva invalida Poreč te je analizirala dobrobiti volontiranja, uz naglasak na uključivanje učenika.
5
Treće predavanje bilo je predstavljanje OPG-a Oklen iz Vrbani . Sandra Oklen , vlasnica OPG-a predstavila razvojni put svog OPG-a koji se bavi proizvodnjom lavande i deriviranih proizvoda. Predstavila je izazove u razvoju OPG-a te objasnila proces proizvodnje lavande, kao i paketića i eteričnog ulja lavande. 

Fotogalerija

© 2003 - 2024 Parentium Media - Hosted by Plus.hr
Ova stranica koristi kolačiće radi pružanja boljeg korisničkog iskustva. Izjava o privatnosti