Dominik Anđelini, Nina Ipša i Ivana Zec učenici generacije SŠ Mate Balote

Lokalno
23.07.2015 06:53
D. Požarić
1
1
Pred ispunjenim porečkim kazalištem, maturanti generacije 2014./2015. Srednje škole Mate Balote Poreč primili su jučer svoje diplome. Okupljenim maturantima opće i jezične gimnazije te onima ekonomskog, komercijalnog i poljoprivrednog smjera obratila se dogradonačelnica Grada Poreča Nadia Štifanić Dobrilović.
-Stigli smo do formalnog, ali izuzetno emotivnog čina koji me zaista čini ponosnom. Želim vam svima zahvaliti na tom ešto ste bili dobri učenici i ostvarivali dobre rezultate u školi i van nastavnih aktivnosti, na ponos svojih roditelja, profesora i nas iz grada, čestitala je maturantima zahvalivši pritom školi, ravnatelju i profesorima na kvalitetnom obrazovanju i nesebičnom dijeljenju vlastitih znanja i slobodnog vremena s učenicima.
Ravnatelj škole Krešimir Bronić je prije uručenja nagrada najboljim učenicima generacije svim maturantima poželio mnogo sreće u daljnjem obrazovanju i poslu, pohvalivši njihove rezultate i ostvarenja te dobar uspjeh na državnoj maturi.
Učenicikom generacije je odlukom Nastavničkog vijeća za sektor poljoprivrede između stočetrdesetak maturanata proglašen Dominik Anđelini. Nina Ipša proglašena je učenicom generacije u obrazovnom sektoru ekonomije, trgovine i poslovne administracije, dok je za sektor gimnazije učenikom generacije proglašena Ivana Zec.
Okupljene maturante, profesore, roditelje i prijatelje su tijekom programa podjele diploma, pohvala i nagrada, zabavili vokalni nastupi Marine Žužić i Dunje Kureljak, učenica SŠ Mate Balote.

Fotogalerija

© 2003 - 2024 Parentium Media - Hosted by Plus.hr
Ova stranica koristi kolačiće radi pružanja boljeg korisničkog iskustva. Izjava o privatnosti