Dogradonačelnica primila rukometaše uz tortu o formi sportske dvorane

Lokalno
11.11.2004 00:00
Izvor: ab/dp
D. Požarić
1
1
Dogradonačelnica Gordana Restović je upriličila primanje za predstavnike rukometnog kluba "Poreč", u godini kad on slavi 50 godina postojanja, te u kojoj je postignut najveći rezultat u njegovoj dugoj povijesti: postao je prvakom III lige, kroz kvalifikacije se uspio plasirati u II ligu gdje je trenutno vodeća momčad, a krajem ove kalendarske godine će odigrati finale kupa županije Istarske.

Primanju su prisustvovali još i Vesna Kordić , pročelnica porečkog gradskog odsjeka za društvene djelatnosti, Giuseppe Ghersinich , šef gradskog odjela za društvene djelatnosti i Danilo Sredanović , tajnik poglavarstva Grada Poreča.

Čestitajući na uspjesima dogradonačelnica je istakla žaljenje što prijem nije mogao upriličiti sam gradonačelnik, koji se uspješno oporavlja poslije operacije.

Predsjednik Izvršnog odbora kluba Feručo Hrast je dogradonačelnicu ukratko upoznao sa stanjem u klubu, Tullio Deković ju je upoznao sa pojedinostima oko završnih priprema monografije kluba koja izlazi povodom obljetnice, da bi predsjednik Skupštine kluba Darko Požarić ukazao na probleme.

Od svih je ipak najvažnije istaći onaj koji tišti sve klubove koji rade u SRC "Veli Jože", a to je nedostatak prostora za treniranje. Shodno tome RK "Poreč" je pokrenuo inicijativu za natkrivanje vanjskog igrališta kod navedene dvorane i u tom smislu prikupio 1456 potpisa punoljetnih osoba koje daju podršku tome.

3
Dogradonačelnica vrlo dobro poznaje tu problematiku, situacija na terenu govori o tome da su trenutno potrebne čak dvije sportske dvorane, pa je pohvalno naglasiti već postojeću odluku gradskog vijeća da se gradi gradska sportska dvorana, što znači da bi bila isključivo za potrebe sportaša.

Kruno Vrgoč je skrenuo pažnju na odluku Upravnog odbora Hrvatskog rukometnog saveza da se naša domovina kandidira za domaćina svjetskog muškog rukometnog prvenstva 2009 godine, pa eto možda prilike da i to bude poticaj za bržom izgradnjom iste, a podsjećamo da je grad Poreč proglašen najboljim domaćinom ženskog svjetskog prvenstva održanog prije 11 mjeseci, za što je dobio posebnu nagradu.

Kako sve to ne bi bilo zaboravljeno tajnik kluba Aleksandar Benčić 2

Spomenimo i ostale članove rukometne delegacije: Boris Hrast – dopredsjednik kluba, Cvetin Lukić – predsjednik savjeta kluba, Tilen Tomšič – kapetan kluba i velika porečka nada – Dean Turković .

1

Fotogalerija

© 2003 - 2024 Parentium Media - Hosted by Plus.hr
Ova stranica koristi kolačiće radi pružanja boljeg korisničkog iskustva. Izjava o privatnosti