Dnevnik Ivana Čupića: Večeras ćemo opet gledati finale s tribina, nadam se zadnji put!

Sport
27.01.2013 15:24
D. Požarić
1
1
Fantastično krilo hrvatske rukometne reprezentacija Ivan Čupić bio je dopisni suradnik portala rukomet.hr putem kojeg je redovno izvještavao o doživljajima naših reprezentativaca "iz prve ruke". Donosimo njegov komentar uoči večerašnjeg finala između Danske i Španjolske koje će, nada se Čupko, naša repka posljednji put gledati sa tribina.
Bok poštovani čitatelji! Evo malo po malo došao je i zadnji dan naše španjolske avanture. Nekako mi je sve brzo prošlo, možda i prebrzo, ali što je tu je. Danas sam pripremao pisati o najavi našeg finala, ali eto, moramo se zadovoljiti sa broncom i sa ovoga takmičenja. E, ali i to je uspjeh, jer smo održali kontinuitet medalja. Sinoć smo malo proslavili, zabavili se, zaplesali. Neku malu oproštajku smo napravili.
Ma sve je to OK, ali želio sam više, htjeli smo najviše, nismo bili pravi kad je trebalo i razočarali smo sami sebe. Tužan sam, premda imamo medalju, jer Slovenci u povijesti imaju jednu, a ja nezahvalan s tri u godinu dana. I da bude gore od svega, ozlijedim se na samome kraju utakmice.
Eto večeras ćemo opet gledati finale s tribina, nadam se zadnji put. Ali došli su mi brat Tomislav sa ženom i rođak, tako da ću ovdje biti u obiteljskom okruženju i nekako će mi lakše biti gledati. Jedva čekam doći kući svojim curama i izljubiti ih, falile su mi dosta, ali takav nam je život, hoteli, autobusi, dvorane i tek onda kući.
I da ne bi u cmizdravom tonu završio ovaj dnevnik, odao bih počast svima vama koji su bili sve ovo vrijeme uz nas. Znam da ste vi presretni zbog našeg uspjeha i neka ste. Sve su ovo naše medalje, hrvatske medalje. Drago mi je da sam vam mogao prenijeti svoja razmišljanja i atmosferu unutar reprezentacije na ovakvom velikom natjecanju, da i vi vidite kako smo normalni i skromni.
U svoje ime i svih reprezentativaca vas pozdravljam, hvala na strpljenju i podršci. Tko zna, možda se dogodine budemo dopisivali i iz Danske.
© 2003 - 2024 Parentium Media - Hosted by Plus.hr
Ova stranica koristi kolačiće radi pružanja boljeg korisničkog iskustva. Izjava o privatnosti