DND-ovci pozdravili proljeće

Lokalno
27.03.2013 11:48
B.Ž.
1
1
Članovi porečkog Društva Naša djeca su u ponedjeljak (25.3.) u gradskom kazalištu predstavili dio aktivnosti sa svojih radionica u programu "Pozdrav proljeću" kojim su htjeli malo potaknuti i ohrabriti dolazak proljeća.
Posjetitelji, kojih je bilo u tolikom broju da su se za vrijeme predstave koristile i pomoćne stolice, mogli su pogledati neke nove plesne koreografije, ali i one koreografije s kojima su DND-ovci postigli zaista lijep uspjeh na ESDU Otvorenom prvenstvu Hrvatske koje se u veljači održalo u Požegi.
Nastupile su plesne grupe Kikići, Zvrkice i Leptirići koje vodi Adila Bidžos, Ars, Zvjezdice i Think Pink voditeljice Ivane Domazet, Slatkice, Las Chickas i Bambole koje vodi Elizabeth Wertheim, mali i veliki brakeri Valentina Gašparinija, a solo su otplesale Anthea Sabatti i najbolji ženski talent Otvorenog prvenstva Hrvatske u plesu USB-ovka Lejla Hasanagić. U programu kojeg je vodila USB-ovka Ema Prodan je nastupilo 160 djece iz svih 11 plesnih grupa koje djeluju pri DND-u Poreč.
Opsežnu galeriju odličnih fotki koje je fotkao Bernard Ritoša pogledajte u nastavku.

Fotogalerija

© 2003 - 2024 Parentium Media - Hosted by Plus.hr
Ova stranica koristi kolačiće radi pružanja boljeg korisničkog iskustva. Izjava o privatnosti