Đulijano Petrović IDS-ov kandidat za načelnika Općine Kaštelir-Labinci

Lokalno
01.03.2021 13:10
D. Požarić
Đulijano Petrović
Đulijano Petrović
Đulijano Petrović kandidat je IDS-a za načelnika Općine Kaštelir-Labinci, jednoglasno su odlučili članice i članovi predsjedništva općinske podružnice.
Zahvalivši svima na velikoj podršci, posebice aktualnom načelniku Eniju Jugovcu na svemu što je učinio za razvoj općine, kandidat IDS-a naglasio je da mu je namjera dovršiti sve započete projekte, ali i pokrenuti brojne nove.
- Imamo zaista mnoštvo ideja i već sad možemo najaviti da ćemo pokrenuti svojevrsnu strukturnu, programsku i prostornu reformu, kazao je Đulijano Petrović dodajući da će resurse općine usmjeriti na realizaciju prijeko potrebnih projekata, poput izgradnje novog dječjeg vrtića s jaslicama za koji već postoji projektna dokumentacija i dozvola za gradnju, izgradnju Kulturnog doma Kaštelir (plac), rekonstrukcije trgova u Kašteliru i Labincima, rekonstrukcije raskrižja u Labincima, kao i prometnog spajanja Rogovići-Kaštelir (Deklići).
- Nastavit će se ulaganja u komunalnu infrastrukturu, pa je tako u planu i asfaltiranje prometnica Barede, kanalizacija u Rogovićima, rješavanje pitanja oborinske odvodnje, održavanje puteva i elektroničke komunikacijske infrastrukture.
IDS-ov kandidat za načelnika uvjeren je da općina može jasnim planom i vizijom unaprijediti uvjete za što bolji i kvalitetniji život svih stanovnika, vodeći konstantno računa o potrebama najmlađih, pa sve do osoba treće životne dobi. Nastavit će, kaže, njegovati multikulturalnost i nacionalne manjine.
- U narednom razdoblju, pokrenut ćemo program Dječjeg ljetnog kampa za djecu od 3 do 7 godina te uređenja mlina i revitalizacije etnografske zbirke, kazao je Petrović napomenuvši da zbog ograničenih financijskih mogućnosti Općine, sredstva za projekte zatražit će se prvenstveno iz programa EU-a.“
Đulijano Petrović rođen je 1973. u Puli. Diplomirao je na Geodetskom fakultetu sveučilišta u Zagrebu i stekao zvanje diplomiranog inženjera geodezije. Od 1998. godine zaposlenik je Grada Poreča-Parenzo, a od 2007. godine obavlja funkciju Pročelnika upravnog odjela za upravljanje gradskom imovinom. U prethodnom razdoblju bio je član raznih tijela i odbora Općine, član je školskog odbora OŠ „Jože Šuran“ Višnjan, član je Upravnog vijeća Javne vatrogasne postrojbe Centra za zaštitu od požara Poreč. Oženjen je i otac troje djece.[/sivac] [sivac]Đulijano Petrović rođen je 1973. u Puli. Diplomirao je na Geodetskom fakultetu sveučilišta u Zagrebu i stekao zvanje diplomiranog inženjera geodezije. Od 1998. godine zaposlenik je Grada Poreča-Parenzo, a od 2007. godine obavlja funkciju Pročelnika upravnog odjela za upravljanje gradskom imovinom. U prethodnom razdoblju bio je član raznih tijela i odbora Općine, član je školskog odbora OŠ „Jože Šuran“ Višnjan, član je Upravnog vijeća Javne vatrogasne postrojbe Centra za zaštitu od požara Poreč. Oženjen je i otac troje djece.
© 2003 - 2024 Parentium Media - Hosted by Plus.hr
Ova stranica koristi kolačiće radi pružanja boljeg korisničkog iskustva. Izjava o privatnosti