Djeca Likovnog laboratorija DND-a u posjetu Domu za starije i nemoćne osobe Poreč

Lokalno
04.04.2024 07:34
kb
Izvor: DND Poreč
Korisnike Poludnevnog boravka u porečkom Domu za starije i nemoćne osobe Poreč posjetila su jučer djeca koja polaze Likovni laboratorij DND-a zajedno s voditeljicom Marinom Dželalija Jakominić. Likovni laboratorij DND-a mjesto je kreativnosti djece, a lijepi radovi koje su poklonili korisnicima to i dokazuju. 
 - Ovo su zajednički radovi polaznika Likovnog laboratorija pa smo ih odlučili donirati Domu. Drago nam je da vidimo da su i korisnici Poludnevnog boravka jako kreativni pa se nadamo da ćemo u nekoj prilici moći organizirati i zajedničke kreativne radionice, rekla je voditeljica  Marina Dželalija Jakominić. 
- Povezivanje djece i mladih sa starijim osobama i jačanje suradnje među generacijama jedan je od ciljeva naše ustanove. Drago nam je da nam djeca i mladi rado dolaze i da imaju otvoren odnos prema starijima jer tako zajednica u kojoj živimo postaje humanija i otpornija na rizike modernog vremena. Veselimo se ponovnom susretu s djecom iz Likovnog laboratorija DND-a i sigurni smo da će zajednički kreativan rad mladih i starijih, uz likovne radove, najstarijim i najmlađim stanovnicima našega grada donijeti i lijepa sjećanja, istaknula je Ravnateljica Doma Sandra Ćakić Kuhar.   
Korisnici Poludnevnog boravka pohvalili su djecu i njihove radove te su izrazili zadovoljstvo posjetom koji im je uljepšao dan. Prenijeli su djeci kako su jako zadovoljni načinom na koji provode svoje vrijeme u Poludnevnom boravku uz uvijek ljubazno osoblje: medicinsku sestru Irene i njegovateljice Sonju i Vesnu.

Fotogalerija

© 2003 - 2024 Parentium Media - Hosted by Plus.hr
Ova stranica koristi kolačiće radi pružanja boljeg korisničkog iskustva. Izjava o privatnosti