Đankarlo Milokanović kandidat IDS-a za načelnika Općine Funtana

Lokalno
01.02.2013 13:14
D. Požarić
Marin Grgeta i Đankarlo Milokanović na tiskovnoj konferenciji u Funtani
Marin Grgeta i Đankarlo Milokanović na tiskovnoj konferenciji u Funtani
Tridesetdevetogodišnji magistar ekonomije Đankarlo Milokanović bit će kandidat IDS-a za načelnika Općine Funtana, rečeno je na danas održanoj konferenciji za novinare u Funtani.
Milokanovića je predstavio član proširenog predsjedništva funtanjanskog IDS-a Marin Grgeta, istaknuvši kako je po svojim kvalifikacijama i iskustvu spreman biti predvodnikom promjena koje su Funtani nasušno potrebne. Milokanović obnaša dužnost predsjednika Podružnice IDS-a Funtane, a od osnivanja Općine Funtana vijećnik je u Općinskom vijeću. Govori četiri strana jezika, a trenutno polazi poslijediplomski studij „Europske integracije, regionalni i lokalni ekonomski razvoj“ na sveučilištu u Puli. Svojevremeno je nagrađen kao najbolji student menadžmenta u svojoj generaciji.
Milokanović je stranačkim kolegama zahvalio na ukazanom povjerenju i velikoj odgovornosti, rekavši kako želi biti načelnikom svih građana Funtane, kojoj je napokon potrebno jedinstvo i predan rad na napretku mjesta i dobrobiti njezinih građana. Namjerava se usredotočiti na konkretne probleme i projekte te se ne želi baviti podmetanjima i politikanstvom, a njegova će kampanja biti pozitivna i afirmativna, stoji u priopćenju IDS-a.
Naglasak izbornog programa IDS-a koji je u pripremi bit će na rastu komunalnog standarda Funtane kao poglavito turističkog mjesta, kao što su uređenje ulica, parkova, javnih površina, kupališnog prostora i uvođenje novih sadržaja za turiste, zatim stvaranje pretpostavki za otvaranje novih radnih mjesta, zadržavanje i daljnji rast visokih standarda u obrazovanju, socijalnoj skrbi, kulturi i sportu te stvaranje javnih sadržaja kojih Općina Funtana ima premalo, a koji priliče jednom općinskom središtu, rekao je Milokanović zaključivši kako Funtana definitivno može bolje. -Moja ekipa i ja znamo kako to ostvariti te sam uvjeren da će građani Funtane to znati prepoznati i ukazati mi povjerenje.
© 2003 - 2024 Parentium Media - Hosted by Plus.hr
Ova stranica koristi kolačiće radi pružanja boljeg korisničkog iskustva. Izjava o privatnosti