Digitalna garaža u Poreču - besplatna radionica

Gospodarstvo
23.05.2018 10:49
D. Požarić
Ilustracija (Pixabay)
Ilustracija (Pixabay)
Besplatna interaktivna radionica i savjetovanje iz digitalnog marketinga održat će se 4. lipnja u 17 sati u kazališoj dvorani Pučkog otvorenog učilišta Poreč. Prijave su moguće na https://garaza.algebra.hr/digitalna-garaza-porec/ a informacije se mogu zatražiti putem e-maila obrazovanje@poup.hr ili na telefon 052 887 216.
Digitalna garaža Googleova je inicijativa koja se provodi u partnerskoj suradnji s Hrvatskom gospodarskom komorom i Otvorenim učilištem Algebra. Cilj je inicijative omogućiti pristup besplatnoj edukaciji o digitalnim alatima za pokretanje i razvoj online poslovanja. Radionicama se želi digitalnim vještinama osnažiti trenutačnu i buduću radnu snagu zemlje te pomoći malim i srednjim tvrtkama da ubrzaju svoj rast i omogućiti im pristup globalnim tržištima. 
U sklopu inicijative održavaju se besplatne interaktivne radionice diljem Hrvatske koje vode stručnjaci u edukaciji o digitalnim vještinama.
Radionice su se do sada održavale isključivo za članove HGK-a, a od sada su dostupne neprofitnim organizacijama, klubovima i njihovim članovima. Na radionici će biti riječi o uvodu u digitalni marketing, odnosno koje su osnovne razlike između tradicionalnog i digitalnog marketinga te koje su bitne prednosti digitalnog marketinga.
Web-stranica kao temelj digitalnog marketinga bit će još jedna tema, zatim kako definirati ciljeve web-stranica i zašto je to bitno te koju marketinšku strategiju odabrati za postizanje određenih ciljeva. Kroz primjere iz prakse objasnit će se polaznicima pojedine grupe ciljeva i moguće strategije za postizanje ciljeva.
Zatim, govorit će se o tome tko su korisnici web-stranice i ciljna skupina i zašto je to važno, uvod u SEO - optimizacija web-stranica, te kako odmah početi primjenjivati naučene tehnike.
Teme će biti i Google My Business, uvod u Google AdWords oglašavanje, tj. kako se kvalitetno oglašavati na internetu pomoću Google AdWords programa uz najveći povrat investicije te kako odabrati najbolju strategiju, te uvod u Google Analytics, tj. što se sve može mjeriti pomoću Google Analyticsa i kao dobivene rezultate iskoristiti za optimizaciju kampanja. (dp)
© 2003 - 2024 Parentium Media - Hosted by Plus.hr
Ova stranica koristi kolačiće radi pružanja boljeg korisničkog iskustva. Izjava o privatnosti