Di si generacijo! - revival 1960-1980. u Plavoj Laguni

Mozaik
13.02.2013 21:43
D. Požarić
DJ Lado - legenda porečke Plave
DJ Lado - legenda porečke Plave
DJ Lado - legenda porečke Plave
Već se dulje vrijeme priprema svojevrstan revival za generaciju Porečanki i Porečana rođenih u periodu od šezdesetih do osamdesetih godina, a voditelji i pokretači organizacije Ronald Brzak i Ivan Bažon , ionako okupirani dnevnim obavezama kao i ostali iz skupine organizatora koji su im se priključili, okupljaju se na dnevnoj bazi i planiraju, odlučuju i realiziraju sve što je potrebno da bi tako veliki skup protekao u najboljem redu. Sastanci odnosno koordinacija se jednom tjedno održavaju u konobi kod Dušana-Duleta Marasa , još jedne važne karike u lancu organizacije, kojem su vrlo zahvalni na doprinosu.
Dio organizacijskog teama: treba obaviti ogroman posao da sve prođe kako treba
Osim Bažona, Brzaka i Marasa, u užem organizacijskom timu su još i: Stella Brzak , Ivana Hatman , Damir Miloš – Čuro , Giancarlo Šegon i još volontera.
2
U zatvorenoj Facebook grupi "Di si generacijo" okupilo se već preko 960 članova i po svoj će prilici Disco Bar Plava biti pretijesan da primi sve zainteresirane. Članovi grupe neprestano šalju svoje stare fotografije i "bildaju" atmosferu koja je desetak dana prije početka generacijske fešte više nego nabrijana. Svi su puni emocija potaknutih sjećanjem na nekadašnja druženja u kultnom porečkom disco baru i jedva čekaju da fešta počne.
3 Vedran Matić organizirati prijevoz kombijima od Viala do Plave i natrag.
U Plavoj će se nakon welcome drinka posluživati vino, bakalar i hrana koje osiguravaju sponzori susreta, a piće će se točiti po promotivnim cijenama. Količina pića i hrane, naravno, ovisi o izdašnosti sponzora.
Cijena pozivnice je simboličnih deset kuna, a sav će se prihod nakon podmirenja troškova donirati u humanitarne svrhe. Doznajemo kako će se u humanitarnu akciju uključiti i lokalni moto klub.
Organizatori u oživljavanju tih veselih i bezbrižnih godina idu tako daleko da će čak i konobari, šef sale, pa i izbacivači (koji se odluče odazvati) biti iz onog vremena, dok će glazbu uz živu svirku Le Monde Banda puštati retro set nekadašnjih DJ-eva koji su obilježili tu epohu. Nisu još svi potvrdili svoj dolazak, ali najavljeni su Dj Lado , Dj Edi , Dj Frenki , Dj Rota , Dj Giancarlo , Dj GianniB i Dj Salle , kojima će plesom pomoći skupina Aeromix .
Dress code nije strogo definiran, ali je preporuka da se sudionici odjenu i "namontiraju" u retro stilu. Tijekom večeri održat će se nagradna igra i dijeliti nagrade sponzora.

Ideja stara četiri godine

Ideja o generacijskom susretu rodila se 2009. godine kad se dogodio prvi takav susret u "Atelieru". Slično se ponovilo i prošle godine u veljači, pa Brzak i Bažon kažu kako je to bila uspješna generalna proba za veliki susret do kojeg je došlo zbog izuzetno velikog interesa. -Postoje i planovi za buduće aktivnost, kažu, ali o tome ćemo pričati kad za to dođe vrijeme.
Osim sponzora, podršku susretu generacija dao je i Grad Poreč.
Parentium.com će kao medijski pokrovitelj nakon susreta generacija donijeti pregršt zanimljivih fotografija i utisaka.

Program

18:00 -19:30 Šetalište "Viale" - okupljanje uz glazbu i piće
19:30 -20:00 Polazak u Disco "Plava" - šetnja
20:00- Početak zabavnog programa uz "Le MondeBand" i Retro Dj Set
-promotivna cijena pića
-za informacije i rezervacije ulaznica (10kn) javiti se organizacijskom odboru ili e-mailom na susretgeneracijo@gmail.com

Ostali kontakti

DAMIR MILOŠ–ČURO 099-233-6339
DUŠAN MARAS-DULE 091-453-4933
IVAN BAŽON 091-513-5222
IVANA HATMAN 091-460-1303
STELLA BRZAK 095-912-2041
DENIS MIKATOVIĆ 091-528 -3210
ĐANKARLO ŠEGON 091-897-3400
RONALD BRZAK-RONI 098-982-2368

Fotogalerija

© 2003 - 2024 Parentium Media - Hosted by Plus.hr
Ova stranica koristi kolačiće radi pružanja boljeg korisničkog iskustva. Izjava o privatnosti