Desetkovana Funtana poražena od Novigrada

Sport
28.02.2005 00:00
Izvor: mg/Mx
Mx
Bez više od deset igrača (većina od kojih su standardni prvotimci), sa pet juniora i vratarima «posuđenima» od gostiju, Funtana je još dobro prošla protiv snažnog županijskog prvologaša Novigrada. Pogoci su većinom plod katastrofalnih pogrešaka domaće obrane, a gosti su mogli postići još barem toliko golova.
Veseli činjenica da će se u rad uskoro uključiti većina bolesnih, a zabrinjavajuća je neobjašnjiva nervoza nekolicine domaćih igrača koji unose nemir u ekipu. Na treneru i upravi je da taj problem što je moguće prije riješi, budući da situacija mora biti «čista» kad se krene u borbu za prvenstvene bodove.


FUNTANA – NOVIGRAD 1:6 (1:4)

Funtana, igralište Funtane. Gledatelja: 30. Sudac: Laković (Funtana).
Strijelci: 0-1 Bertoša (12.), 0-2 Beletić (21.), 0-3 Červar (27.), 0-4 Bon (32.), 1-4 Štifanić (40.), 1-5 Matić (56.), 1-6 Karlović (65.).
Funtana: Ružić (Stabile), Marin Grgeta, Malinarić (Čoga), Marko Grgeta (Čuka), Uljanić, Karabegović (Grbavac), Terzić, Herak, Štifanić (Jolić), Radin, J. Fabris (Liović).
Novigrad: Stabile (Ružić), Bertoša, Roina, Karlović, Palma, Sučić (Ponjavić), Bon, Červar (Sarić), Giangrande (Matić), Hajduković (Šabanović), Beletić.
© 2003 - 2024 Parentium Media - Hosted by Plus.hr
Ova stranica koristi kolačiće radi pružanja boljeg korisničkog iskustva. Izjava o privatnosti