Deseti sajam knjige u Istri - mini reportaža

Kultura
05.12.2004 00:00
D. Požarić
1
1
[slika1]Svi ljubitelji knjiga ovih su dana došli na svoje. Otvoren je jubilarni, deseti sajam knjige koji se održava u Puli. Ta je manifestacija jedna od najvećih tog oblika u Hrvatskoj. Dovoljno je spomenuti da će na ovogodišnjem Sajmu knjige u Istri sudjelovati oko 254 izdavača, najviše do sada.

Kako godine odmiču, kvaliteta sajma postaje sve veća. Da bi se u to uvjerili dovoljno bi bilo skoknuti do Pule. Za sve vas koji još niste bili na sajmu treba naglasiti da se on održava u Domu hrvatskih branitelja. Najjednostavniji način dolaska do Doma je vožnja automobilom uzduž rive prema brodogradilištu "Uljanik". Dolaskom na prve semafore poslije brodogradilišta ukazat će vam se s lijeve strane Dom hrvatskih branitelja.

[slika2]Tijekom posjete sajmu uočili smo desetak Porečana. Uglavnom su to bili naši mlađi sugrađani, što nas je ugodno iznenadilo. Obilaskom triju salona nismo mogli odoljeti zovu knjiga. Za sve vas koje zanima, preporučujemo vam knjigu Noama Chomsky-a "Stari i novi svjetski poretci" te bestseller "Da Vincijev kod" Dana Browna. Proučili smo malo i cijene i sa zadovoljstvom vas izvještavamo da su knjige zaista prihvatljive. Popusti se kreću od 30 pa sve do 50%. U slučaju da ne možete pronaći naslov koji vas zanima, svakako se javite na informativni punkt pri ulazu u salone. Ljubazne će vas cure s punkta uputiti na pravi štand. Informacije radi, sajam traje do 11. prosinca, a za sve vas koji ga ne možete posjetiti isto možete učiniti preko interneta. Stranica sajma je: http://www.sanjamknjige.hr/sanjam.asp .
3
3

Fotogalerija

© 2003 - 2024 Parentium Media - Hosted by Plus.hr
Ova stranica koristi kolačiće radi pružanja boljeg korisničkog iskustva. Izjava o privatnosti