Debakl NK Funtane u Sv. Lovreču

Sport
13.06.2005 00:00
Izvor: mg/Mx
Mx
U oproštajnoj utakmici od nogometne sezone 2004./2005., Funtana je doživjela pravi pravcati debakl u Svetom Lovreču. Funtanjani su poraženi sa čak 8-1 i propisno se osramotili. Iako utakmica nije ništa značila u rezultatskom smislu, Funtana si ne smije dozvoljavati takve sramote, pogotovo u ovom rangu takmičenja.
Gosti su nastupili u krajnje improviziranom sastavu, punom juniora i za tu priliku "reaktiviranih" igrača, k tome s igračem manje. Posljednja kola za klubove iz turističkih zona su često teška, zbog obaveza igrača zaposlenih u turizmu i ugostiteljstvu (sjetimo se samo prošlogodišnje utakmice Funtane u Raši, sa osam igrača, u punom jeku borbe za ostanak), a u ovoj prilici su se pridodale i brojne kazne, ozlijede i bolesti.
Rezultat utakmice govori sve. Domaćin je svoje fer odradio, i apsolutno zaslužio visoku pobjedu. U gostujućoj momčadi uistinu nitko nije imao "svoj dan", a pojedinci su, osim igrom, razočarali i pristupom i nedostatkom borbenosti. Utakmica je to koju Funtanjani trebaju što prije staviti "ad acta", iako se i iz nje mogu povući neke pouke za budućnost.
Igrači kreću na ljetnu pauzu, a uprava u pripremu slijedeće sezone, nažalost ponovo u Trećoj ŽNL - Sjever.

SV. LOVREČ - FUNTANA 8:1 (4:1)
Sv. Lovreč, igralište Sv. Lovreča. Gledatelja: 50.
Sudac: Radovan (Rovinjsko Selo).
Strijelci: 1-0 Radžaković (8.), 2-0 Mitrović (9.), 2-1 Grbavac (25.), 3-1 Mitrović (39.), 4-1 Mitrović (41.), 5-1 Radžaković (46.), 6-1 Ritoša (69.), 7-1 T. Terlević (69.), 8-1 Perišić (90.-11m).
Žuti kartoni: Pastorčić, Kahteran (Sv. Lovreč), Orlović (Funtana).
SV. LOVREČ: Mesarić, Matošević (46. T.Terlević), Radžaković (58. Ritoša), Pastorčić, M. Terlević, Brčić (65. Petrović), Mitrović, Užila, Dodić (65. Bratović), Kahteran (65. Brljafa), Radolović (46. Perišić).
FUNTANA: Vranaričić, Grgeta, Karabegović, Orlović, Milokanović, Čuka, Terzić, Grbavac, Jolić, Bednaić.
© 2003 - 2024 Parentium Media - Hosted by Plus.hr
Ova stranica koristi kolačiće radi pružanja boljeg korisničkog iskustva. Izjava o privatnosti