Cuccurin i prijatelji osvajaju Istru - biciklom

Istra
15.02.2009 00:00
Izvor: Priopćenje za javnost - LADONJA
D. Požarić
1
1
Plinio Cuccurin, kandidat za župana Ladonje-saveza za još bolju Istru krenuo je jutros nešto poslije deset sati u osvajanje Istre biciklom. Naime, danas je na Brestovi, na granici između Primorsko-goranske i Istarske županije, načelnik Moščenićke Drage Anton Rudan Pliniju Cuccurinu predao na korištenje bicikl kojim će u projektu "Srcem do pobjede-za još bolju Istru" obići Poluotok.
- Na put biciklom krenuli smo simbolično na Valentinovo, kako bismo naglasili da se Ladonja zalaže za ljubav kao način života s kojim se, uz zdrav razum najlakše rješavaju životni problemi. Siguran sam da ćemo, vozeći se na biciklima Istrom, najlakše komunicirati sa građanima i osluhnuti njhove potrebe i probleme, rekao je ne početku svog puta Plinio Cuccurin.
Cuccurin će zajedno sa svojim suradnicima obići cijelu Istru te će njezin građanima, u izravnom kontaktu još jednom predstaviti program o kojem je u proteklih tjedan dana govorio tri puta - u Poreču na programskoj konferenciji udruga i nezavisnih lista pod krošnjom Ladonje, potom na konferenciji za novinare održanoj u Puli, te danas na susretu s novinarima u Potpićnu, javljaju iz Ladonje

Fotogalerija

© 2003 - 2024 Parentium Media - Hosted by Plus.hr
Ova stranica koristi kolačiće radi pružanja boljeg korisničkog iskustva. Izjava o privatnosti