Članovi SRK Running Fox uspješni na Promina trailu

Sport
25.03.2024 09:32
kb
Memorijal Elvira Putina
Memorijal Elvira Putina
Izvor: SRK Running Fox
Jubilarno deseto izdanje utrke Promina trail održano je u subotu u okolici Drniša. Start i cilj bili su u samom centru Drniša, a natjecateljima su bile ponuđene četiri različite dužine staza. Osam članova Sportsko rekreacijskog kluba Running Fox rasporedilo se po svim dužinama. Na stazi od 11 kilometara nastupile su Valentina Dželalija, Marina Petretti i Mateja Pančelat, na 23 kilometra trčali su Damir Černac i Entoni Širol, na 39 kilometara Marijan Dželalija i Matija Lisec i na onoj najdužoj od 55 kilometara Milan Budinski.
Svi članovi kluba uspješno su završili svoje utrke, što je samo po sebi uspjeh s obzirom da se natjecanje odvijalo po iznimno teškom, a na dijelovima i surovom terenu. Čak polovica trkača plasirala se unutar deset najboljih u službenom poretku. Na 11 kilometara sedmo mjesto zauzela je Mateja Pančelat, na 39 kilometara Marijan Dželalija bio je također sedmi, a na 55 kilometara Milan Budinski osvojio je šesto mjesto. Najbolji rezultat ostvario je Matija Lisec koji je pobijedio na 39 kilometara s vremenom 4:07:20. Svi rezultati mogu se pogledati ovdje: https://www.stotinka.hr/hrv/dogadjaj/2111
Nedjelja je bila rezervirana za "Memorijalnu brdsku utrku Elvira Putina“ na kojoj je nastupilo osam članica iz SRK Running Fox-a. Najzapaženiji rezultat ostvarila je Valentina Stančić sa osvojenim trećim mjestom u ženskoj konkurenciji.

Fotogalerija

© 2003 - 2024 Parentium Media - Hosted by Plus.hr
Ova stranica koristi kolačiće radi pružanja boljeg korisničkog iskustva. Izjava o privatnosti