Članovi LC Poreč za Sigurnu kuću Istra

Lokalno
06.03.2013 21:32
B.Ž.
1
1
[slika1l]Sigurna kuća Istra je nevladina i neprofitna udruga osnovana u rujnu 2005. godine u Puli s ciljem zbrinjavanja i smještaja žena žrtava obiteljskog nasilja i njihove djece, te davanja drugih oblika podrške istima, na području Istarske županije.
Djeluje kroz pružanje konkretne pomoći i podrške žrtvama obiteljskog nasilja, te kroz edukaciju i podizanje svijesti građanstva o nasilju u obitelji kao jednom društveno izuzetno neprihvatljivom modelu ponašanja.
Članovi LC Poreč organizirali su među svojim članovima i njihovim prijateljima prikupljanje konkretne opreme za jednu sobu za boravak majke i manjeg djeteta. Dobri ljudi su donirali dječji krevetić, oprema, roba za malu djecu, knjige, igračke, posteljina, ručnici i sl. Donaciju je Sigurnoj kući uručila predsjednica LC Poreč Sandra Jagodin,a susret sa predstavnicima Sigurne kuće je protekao u pozitivnoj atmosferi i razmjeni iskustava, sa željom da se uspješna suradnja i u buduće nastavi. Lionsi su još jednom dokazali da se kroz male humanitarne akcije mogu učiniti velika djela i u kriznim vremenima u kojima živimo.

Fotogalerija

© 2003 - 2024 Parentium Media - Hosted by Plus.hr
Ova stranica koristi kolačiće radi pružanja boljeg korisničkog iskustva. Izjava o privatnosti