Članovi Društva invalida Poreč na izletu u Baredinama

Lokalno
22.05.2023 10:24
kb
Autor: Društvo invalida Poreč
Proteklu subotu, 20. svibnja članovi Društva invalida Poreč (DIP) proveli su na izletu u Baredine. Izlet je organiziran i osmišljen nakon tri godine pauze zbog Covid pandemije.
Prostor u okruženju jame potpuno je pristupačan i prilagođen osobama s invaliditetom (OSI) te obogaćen sa puno sadržaja za osobe koje ne mogu razgledati jamu zbog svog invaliditeta. Svi članovi koji su to mogli kao i volonteri imali su priliku spustiti se s vodičem u jamu, a neki od njih su je prvi puta oduševljeno razgledali.
Članovi su uživali na otvorenom prostoru za sjedenje i šetanje, razgledavali i hranili životinje te poslušali i razgledali zanimljivu priču takozvanog "Traktor Storyja". Od domaćina se mogla čuti priča o traktorima, razgledati impozantni postav starih traktora, bicikla i drugih radnih alata koji su se koristili povijesno na području Istre.
U kasnim poslijepodnevnim satima članovi i organizatori su se uputili kućama uz riječi zahvale te u očekivanju druge lijepe prilike za zajedničko druženje.

Fotogalerija

© 2003 - 2024 Parentium Media - Hosted by Plus.hr
Ova stranica koristi kolačiće radi pružanja boljeg korisničkog iskustva. Izjava o privatnosti