Cesta Dvori-Gedići zatvorena bez najave, radovi do 15. siječnja 2016.

Lokalno
03.10.2015 11:55
D. Požarić
Prema informacijama na web stranicama ŽUC-a, postupak javne nabave za izvanredno održavanje dionice između Gedići i Dvori je još uvijek otvoren
Prema informacijama na web stranicama ŽUC-a, postupak javne nabave za izvanredno održavanje dionice između Gedići i Dvori je još uvijek otvoren
U utorak su na dionici županijske ceste Kukci-Vižinada od Gedići do Dvori osvanule prepreke i znakovi zabrane prolaza za sva vozila, a da mediji, pa tako ni građani, o tome nisu dobili nikakvu obavijest. Od načelnika Enia Jugovca doznali smo kako je ŽUC Općini Kaštelir-Labinci informaciju o zatvaranju ceste poslao 30. rujna, odnosno dan (!) prije njenog zatvaranja, dok je obavijest među servisnim informacijama  HAK-a objavljena naknadno.
Na naš upit iz ŽUC-a nisu odgovorili, na njihovim web stranicama ne postoji apsolutno niti jedna vijest o bilo čemu, dok su poveznice u rubrici "Stanje na cestama" mrtvi. Stranice su toliko ažurne da je postupak javne nabave za izvanredno održavanje spomenute dionice, prema objavljenim informacijama , još uvijek otvoren.
Bilo kako bilo, vozači će od Gedići do Kaštelira obilazno preko Višnjana i Tara voziti do 15. siječnja sljedeće godine, pri čemu će ih veliki broj morati prolaziti kroz naselje Labinci, koje već dulje vrijeme zbog raskopanih ulica (problem Općine sa nekom drugom firmom) pomalo podsjeća na Damask, Bejrut ili Bagdad.
Na dan zatvaranja ceste pred Gedićima je promet dodatno usporavao i privremeni semafor, jer se i tu nešto kopa. (dp)

Fotogalerija

© 2003 - 2024 Parentium Media - Hosted by Plus.hr
Ova stranica koristi kolačiće radi pružanja boljeg korisničkog iskustva. Izjava o privatnosti