Cafe Del Mar u subotu domaćin 15. izbora za Miss i Mistera turizma Hrvatske

Mozaik
16.07.2015 15:22
D. Požarić
Vedrana Habereiter, Boris Kosmač i Nikolina Miljanović na najavnoj konferenciji za novinare u gradskoj palači
Vedrana Habereiter, Boris Kosmač i Nikolina Miljanović na najavnoj konferenciji za novinare u gradskoj palači
Poreč će u subotu navečer po treći put ugostiti izbor za Miss i Mistera turizma Hrvatske, odnosno njegovo petnaesto izdanje, objavili su danas vlasnik licence Boris Kosmač i asistentica direktora Grand hotela Palazzo  Nikolina Miljanović na konferenciji za medije koje je u ime Grada Poreča kao pokrovitelja priredila stručna suradnica za odnose s javnošću i protokol Vedrana Habereiter .
-Presretan sam zbog toga što već treću godinu zaredom veliko finale održavamo pod visokim pokroviteljstvom Grada Poreča, u najljepšem hotelu Palazzo i meni osobno najdražem Cafeu del Mar, rekao je Kosmač novinarima ne skrivajući činjenicu kako voli doći u Poreč i već se osjeća napola Porečanom.
13 finalista i finalistica sa izlučnih natjecanja održanih u nekoliko hrvatskih gradova dolazi iz svih dijelova Hrvatske i morat će impresionirati stručni žiri. U žiriju za Mistera bit će žene, a u onome za Miss – muškarci.
-Prošlogodišnja nas je predstavnica Jelena Katarina Kapa sjajno predstavila u Venezueli postavši pratiljom Miss turizma svijeta, rekao je Kosmač najavivši kako slična očekivanja ima i od muškog predstavnika 21. kolovoza u Panami. Finalisti su već smješteni u hotel, a pripreme za event traju tri dana. Po cijele će dane probati, snimati po hotelu i gradu, dok se službeni početak finala očekuje u subotu oko 22 sata. Ulaz u Cafe Del Mar je, naravno, slobodan.
Među izvođačima koji će uz Borisa Kosmača zabavljati natjecatelje i publiku bit će Vlatka Pokos, Alka Vuica, Jacques Houdek i Minea, a zvučnim će se imenima pridružiti pobjednica The Voicea Nina Kraljić, teenagerska atrakcija Endi te pop pjevač Leo iz Brtonigle.
Kosmač se novinarima pohvalo kako je hrvatski izbor za Mistera i Miss turizma, što se produkcije i organizacije tiče, po drugi put ušao među 3 najbolja u svijetu.
I ove će godine u Poreču biti predstavljeno nekoliko modnih kolekcija sponzora i pokrovitelja, a zbog snažne medijske promocije očekuje se veliki broj posjetitelja. (dp)
© 2003 - 2024 Parentium Media - Hosted by Plus.hr
Ova stranica koristi kolačiće radi pružanja boljeg korisničkog iskustva. Izjava o privatnosti