BOOKtiga Open Stage natječaj za kreativce

Kultura
05.03.2009 00:00
D. Požarić
1
1
BOOKtiga je ime međunarodnog festivala pročitanih knjiga, koji če se održati od 23. do 25. travnja 2009. od 10.00 do 19.00 sati na Maraforu, najstarijem antičkom trgu u Poreču. Manifestacija, se kroz novi oblik popularizacije knjige i čitanja uz prodaju, razmjenu i darivanje rabljenih knjiga, obraća najširoj javnosti uz poziv na kulturni dijalog.

BOOKtiga Open Stage

Natječaj 'Booktiga Open Stage' otvoren je za sve kreativce: amatere, profesionalce, udruge, osobe svih dobnih skupina i afiniteta. Tema i interpret­acija slobodne su - u sebi uključuju sve vidove umjetničkog izraza od glazbeno-scenskih, pjesničkih nastupa, likovno umjetničkih projekata do raznih tipova uličnih akrobacija, performansa i slično.
Prijave će razmatrati stručno povjerenstvo, a primaju se putem e-maila: gradska@knjiznicaporec.hr ili na adresu: Gradska knjižnica Poreč, Trg Marafor 3, 52440 Poreč, uz napomenu: za 'BOOKtiga Open Stage'. Rezultati će biti objavljeni na web stranicama  www.knjiznicaporec.hr  , a sudionici će biti informirani i pisanim putem. Za sudjelovanje u pro­gramu 'BOOKtiga Open Stage' nema participacije i jedini je preduvjet kvalitetan i zanimljiv program .
Sudionike očekuje nagrada!
Natječaj je otvoren do 31. ožujka 2009. god. Prijava mora sadržati:
• ime i prezime, adresu i kontakt sudionika
• kratak opis djela/projekta
© 2003 - 2024 Parentium Media - Hosted by Plus.hr
Ova stranica koristi kolačiće radi pružanja boljeg korisničkog iskustva. Izjava o privatnosti