Bogati sportski i zabavni program za jubilarne, desete Dane Ičića

Istra
30.08.2018 08:40
D. Požarić
Publika u lučici
Publika u lučici
Jubilarno, deseto izdanje manifestacije „Dani Ičića” obilježit će od 31. kolovoza do 2. rujna bogati sportski i zabavni program.
Program počinje sutra, u petak, 31. kolovoza u 17 sati, radionicom Musik Makers, tj. izradom i svirkom na instrumentima od recikliranog materijala. U 20:30 sati zakazan je program „The best of LFF“,odnosno projekcija najboljih filmova ovogodišnjeg Liburnia film festivala te PES turnir.
Po završetku projekcija kreće Acoustic night, koncert glazbenih sastava Blu:Kanu, Maremar i Padre.
Subota, 1. rujna, donosi obilje zabave i druženja, a program počinje Crossminton turnirom u 10 sati. Regata tradicijskih plovila „Melkior Paragvaj“ starta u 14 sati, dok karnevalska povorka pod nazivom Letnja maškarana đita počinje u 17 sati. Večernji program otvara Fire show by Red Rays nakon kojeg slijedi nastup grupe Dellboys i legendarne sarajevske grupe Zabranjeno pušenje. U slučaju kiše i lošeg vremena kompletan subotnji program prebacuje se za nedjelju, kada će se održat sva najavljena događanja.
Turnir u briškuli za djecu i odrasle u 15 sati otvara nedjeljni program. Plivačko natjecanje za djecu Junior race na rasporedu je u 15:30 sati, a pola sata kasnije počinje Plivački maraton Ičići-Ika u duljini od 1 kilometra. Stand up paddle race, odnosno natjecanje na popularnim supovima počinje u 17 sati, a za one koji više vole šumu u isto vrijeme kreće tura nordijskog hodanja i pješačenje povijesnim stazama Grada Opatije. Liburnia cup, natjecanje u ribolovu za djecu, počinje u 17:30 sati. Program će zaokružiti koncert grupe Obrazovni program i DJ Vedran, a njihov nastup počinje u 20:30 sati. (dp)
© 2003 - 2024 Parentium Media - Hosted by Plus.hr
Ova stranica koristi kolačiće radi pružanja boljeg korisničkog iskustva. Izjava o privatnosti