Boćanje: Slovenija i Hrvatska bez pobjednika u prijateljskom susretu

Sport
06.06.2021 15:30
D. Požarić
Hrvatska reprezentacija u Ljubljani. Foto: HBS
Hrvatska reprezentacija u Ljubljani. Foto: HBS
Hrvatska reprezentacija, u čijem su sastavu nastupila i dvojica članova istarskih klubova, Bruno Kraljić (Istra Poreč) i Petar Barlian (Pula), uz Marina Milićevića, braću Peru i Marina Ćubela, Antu Grančića (Biston, Baška Voda) i Joška Buterina (Vargon, Rijeka) remizirala je (13:13) u prijateljskom susretu sa susjednom Slovenijom odigranom u srijedu u Ljubljani, na boćalištu BŠK Krim u Rakovniku.
Bio je to ogled dviju reprezentacija po kvaliteti najviše svjetske razine s obostrano brojnim aktualnim ili bivšim svjetskim i europskim prvacima i rekorderima, te bi stoga konačan remi trebao zadovoljiti oba suparnika.
Kraljić je u susretu očekivano nastupio u brzinskom te s Milićevićem u štafetnom izbijanju upisao obje pobjede uz odlične rezultate. Barlian je u svom debitantskom nastupu u seniorskom reprezentativnom dresu s Buterinom zaigrao u paru u kojem su izgubili za tijesan jedan punat, a potom je u pojedinačnoj igri bio uvjerljiv protiv Tadeja Premrua.
Najučinkovitiji je u hrvatskim redovima bio Pero Ćubela koji je sudjelovao u osvajanju maksimalnih šest poena.
Za ovaj susret izbornik Jure Maglić je u sastav reprezentacije pozvao još jednog istarskog debitanta, Stevena Benolića (Pula) koji međutim zbog privatnih obveza ovom progodom nije mogao nastupiti. Rezultate pogledajte ovdje . (dp)
© 2003 - 2024 Parentium Media - Hosted by Plus.hr
Ova stranica koristi kolačiće radi pružanja boljeg korisničkog iskustva. Izjava o privatnosti