Bijeli dim iz istarskog demokratskog tabora

Istra
10.03.2013 10:51
B.Ž.
1
1
Cijeli se jučerašnji dan brusilo i nabrijavalo medije. Prepucavale su se mišljenjima i izjavama sve stranke i strančice koje postoje u Hrvata. (Osim onih involviranih, naravno!) Sve opcije kako bi rekao Mislav! Svatko je imao svoj stav – od Mamića do barba Anđela iz Stranića. Počele su i opklade i vjerujte interne su kladionice davale veliku prednost opciji "šake o stol"! Čak jedan na osam! Sve urbane legende i teorije zavjere nisu ravne onome što se počelo rađati.
Onda, negdje poslije ručka, konačno vijest – IDS-ova tiskovna u 17 i 30!
E neka! Sad će se vidjeti čija nana crnu vunu prede! Kom' obojci kom' opanci! 'Ko u klin 'ko u ploču! 'Ko će ispod, a tko na štitu! Padale su runde, častilo se i po oporbi i po pretvorbi!
Već se po Prisavlju interveniralo za novog gosta Nu2. Ma nu tebi! Što visi preko dva!
Jednostavno ne moren virovat ča je bilo toj kunjadi! Ma je munjena sikuro! Kako je uopće taj sindrom Sanader (ma što sindrom – crv, virus, nepogoda biblijskih razmjera) prešao Učku? Ma sve je to počeja uni Kain! 100%!
Mostro ča ubiva našeg Abela! Sitni stranački interesi, nagodbe, ovaj tražio ovo, a dobio ono... a mogli smo anka mi lipo kako oni iz DIVa cija dan vrtit janjce i ovce i vole naše lipe i masne: fine boškarine! Al' magla je tukla cija dan... teško jugo, bilo je za očekivati ovakvo neko sivo sranje!
Veliki su ulozi na stolu: izbori po lokalu, pa po Europi... pa onda nakon toga unutarstranački, a tek svi oni ča su pošli pred lito dan put metropole da popune sva ona silna prouzna radna mista po ministarstvima, agencijama, tajništvima... zamjenici i zamjenice, subjekti, objekti i imenice! Di ćeš hi sve tornivat i raspensivat im čudaj novega dela! Pa mobitele, makine, kartice. Pa oglasi o radnim mjestima i javnoj nabavi... taman su se jeno malo kalmali uvi ča lani nisu pošli priko Učke... ma di sad dignut sidro? Sad kad tako lipo puva u jidro!
Pustimo mi lipo bili dim! Forši smo zgubili crvenega kardinala – ma papa još igra!
Vidovita Vida
© 2003 - 2024 Parentium Media - Hosted by Plus.hr
Ova stranica koristi kolačiće radi pružanja boljeg korisničkog iskustva. Izjava o privatnosti