Biciklist poginuo u sudaru sa Škodom

Crna kronika
24.08.2015 07:41
D. Požarić
1
1
U prometnoj nesreći koja se u nedjelju oko 16 sati dogodila na cesti Pula-Premantura smrtno je stradao vozač bicikla. Nesreća se desila u blizini Šćuze, a neslužbeno saznajemo da je na biciklistu naletio 18-godišnji vozač koji je upravljao Škodom Fabiom pulskih registarskih oznaka. Prema pričanju očevidaca, vozač Škode najvjerojatnije je vozio jako brzo iz smjera Pule prema Premanturi, a s obzirom da se nezgoda dogodila na potpuno ravnom i preglednom dijelu prometnice, očevici pričaju da je u jednom trenutku zbog neprilagođene brzine, vozač potpuno izgubio nadzor nad vozilom skrenuvši u suprotnu traku u kojoj je iz smjera Premanture dolazio biciklist.
- Dečko je sam izašao iz auta i bio je skroz prestravljen. Doživio je potpuni slom vičući "ubio sam ga, ubio sam ga", pričaju nam očevici. Na mjesto nesreće, stigli su policijski službenici  zajedno sa zamjenicom općinskog državnog odvjetnika u Puli Andreom Jelenić Pitoski koja je tek potvrdila da je poginuli biciklist muškarac starije dobi, no još uvijek nije mogla otkriti njegov identitet kao ni to radi li se o domaćem ili stranom državljaninu.
- Za sada mogu reći da se radi o stradalom muškarcu starije dobi, dok je vozilom upravljala mlađa muška osoba, kazala je Jelenić Pitoski. Na mjesto nesreće stigla je i Hitna pomoć koja je vozača Škode prevezla u pulsku Opću bolnicu, a kako doznajemo, on nije u životnoj opasnosti. Na teren je izašla i ravnateljica istarskog Zavoda za hitnu medicinu Ksenija Družetić Božić, a intervenirao je i HAK koji je iz jarka izvukao potpuno uništenu škodu. (D. BAŠIĆ PALKOVIĆ, snimio N. LAZAREVIĆ)

Fotogalerija

© 2003 - 2024 Parentium Media - Hosted by Plus.hr
Ova stranica koristi kolačiće radi pružanja boljeg korisničkog iskustva. Izjava o privatnosti