Besplatne radionice Studija za izvedbene umjetnosti MOT 08

Lokalno
12.10.2015 07:29
D. Požarić
Angels
Angels
Studio za izvedbene umjetnosti Mot 08 je 8. i 9. listopada povodom obilježavanja Dječjeg tjedna organizirao besplatne radionice suvremenog plesa za najmlađe te radionice kondicije i snage za stariju djecu.
Suvremeni ples za najmlađe vodila je Andreja Široki, koreografkinja, plesačica, pedagoginja holističkog plesa i pokreta. Rođena je 1973. godine u Koprivnici. Završila je Školu za suvremeni ples Ane Maletić u Zagrebu. Ostvarila je niz plesnih i kazališnih projekata; kao plesačica, performerica te suradnica za pokret. Bila je dugogodišnja plesačica Zagrebačkog plesnog ansambla. Surađivala je s nizom domaćih i inozemnih koreografa, režisera i plesnih pedagoga. Osnivačica je Centra za ples i umjetničko istraživanje. Cilj radionice je bio širenje svijesti o tijelu, emocijama, pokretu i plesu kod najmlađih.
Radionice pod nazivom "Vježbajte s nama" za starije skupine održala je kineziologinja Mateja Pančelat koja od prošle godine redovito surađuje sa Udrugom. Cilj radionice kondicije i snage bila je edukacija djece o pravilnoj tjelovježbi i pravilnom  držanju tijela. Mateja je djecu poučila vježbama zagrijavanja koje su potrebne da bi se spriječile ozlijede kod treniranja, kondicijskim vježbama, vježbama fleksibilnosti i snage te obaveznim vježbama istezanja na kraju svakog treninga. (dp)

Fotogalerija

© 2003 - 2024 Parentium Media - Hosted by Plus.hr
Ova stranica koristi kolačiće radi pružanja boljeg korisničkog iskustva. Izjava o privatnosti