Balotine maškare

14.02.2013 17:02
Mihaela Peruško
1
1
Još jedan zabavan, maštovit i šareni dan prohujao je kroz Srednju školu Mate Balote i razveselio sve prisutne u ovim tmurnim, kišnim danima. 12. veljače 2013. i mi smo se odlučili pridružiti maškarama diljem svijeta te organizirati naš mali karneval.
Kroz školska su vrata cijelog dana prolazili strašne vještice, ljudi u crnom, borbene sportske ekipe, slatke mačkice i djeca cvijeća. Cure 2. razreda komercijalnog smjera vratile su se u svoje djetinjstvo te zamaskirale u bebe dok su dečki utjelovili njihove šarmantne majke. U 3. ekonomske A našlo se je i desetak Pipi Dugih Čarapa, a 2. ekonomske B nije izlazio iz svojih toplih pidžama. Bilo je tu naravno još hrabrih individualaca koji su nakratko promijenili svoj identitet, a posebno nam je drago što se je i nekolicina profesora uključila u veseli maskenbal. 3. razred poljoprivrednog smjera ove je godine pod vodstvom profesorice Marine Čanić odlučio održati staru istarsku tradiciju pečenja frituli, a za nas su izveli i svima poznato „suđenje Pustu“. Za sve nevolje, zla i boli godine iza nas okrivljen je Ministar neobrazovanja, nekulture i lijenosti te je prikladno, doduše s malim poteškoćama, i spaljen na školskom igralištu.
Razigrana atmosfera maškara zavladala je našim hodnicima , a sljedeće godine očekujemo još više maski, mašte i smijeha na taj veseli dan.
Katarina Babić i Ivana Zec, 2.OG

Fotogalerija

© 2003 - 2024 Parentium Media - Hosted by Plus.hr
Ova stranica koristi kolačiće radi pružanja boljeg korisničkog iskustva. Izjava o privatnosti