Automobilom usmrtio pješaka pa se udaljio sa mjesta nesreće

Crna kronika
14.02.2016 13:14
D. Požarić
(M. SARDELIN/Glas Istre)
(M. SARDELIN/Glas Istre)
Danas je na cesti Baderna-Sv. Lovreč kod raskrižja za selo Čehići pronađeno tijelo muške osobe. Glas Istre neslužbeno doznaje kako se radi o Zoranu Babiću (51) iz Svetog Lovreča, čije je beživotno tijelo pronađeno uz prometnicu. Djelatnici policije su po tragovima (dijelovima razbijenog retrovizora) zaključili da se radilo o prometnoj nesreći u kojoj je nepoznati vozač Babića udario vozilom, a potom se udaljio s mjesta nesreće. Kako Glas Istre javlja, istražitelji su na tragu osobi za koju se sumnja da je izazvala nesreću sa smrtnom posljedicom, a postoje i indicije da je ta osoba već pronađena i privedena je u policiju.
Pretpostavlja se kako se preminuli u trenutku nesreće cestom kretao pješice, da bi na njega u zavoju naletio automobil i odbacio ga u stranu. Tragove je zbog jake kiše koja je padala cijeloga dana bilo praktički nemoguće izdvojiti.
Prema riječima mještana iz okolice Baderne, Zoran Babić poznat pod nadimkom Zoki bio je beskućnik, a preživljavao je od onoga što bi dobio pomažući sumještanima među kojima je bio vrlo omiljen.
(dp)

Fotogalerija

© 2003 - 2024 Parentium Media - Hosted by Plus.hr
Ova stranica koristi kolačiće radi pružanja boljeg korisničkog iskustva. Izjava o privatnosti