Atelier I je postao pravi kulturni pogon grada i okolice

Kultura
07.04.2004 00:00
Izvor: dp
D. Požarić
1
1
Odmah se ispričavamo posjetiteljima što radi tehničke greške ovaj članak nije objavljen sinoć.

U utorak, 06. travnja je javnom tribinom "Nezavisna kulturna scena u Istri" i prezentacijom džepnog vodiča događajima u Istri "Sonda" nastavljen ovaj plodan slijed kulturnih događanja u "Atelieru I" i oko njega, u sklopu festivala "Sedam dana stvaranja" koji je započeo prošlog petka.

1 2

U razgovoru sa Davidom Belasom doznali smo da je zadovoljan što je postignut jedan od osnovnih ciljeva skupa, a to je upoznavanje članova udruga i udruga samih, sa time tko, što, gdje i kako radi i čime se bavi. Prema Belasu, postoji dosta stvari oko kojih se raznovrsne udruge mogu složiti i postaviti si konkretne zajedničke ciljeve koje onda zajedno lakše mogu i ostvariti.

Jedan od ciljeva je i umrežavanje udruga na informativnom nivou pa je naš Portal ponudio organiziranje mailing liste na koju će udruge slati svoje prijedloge i mišljenja, na kojoj će se vršiti razmjena istih, organizirati događaji itd. te koja će na koncu poslužiti i na međusobnom upoznavanju sudionika udruge. Tako ovim putem pozivamo sve predstavnike i članove nezavisnih kulturnih udruga da se, ukoliko to žele, prijave na mailing listu slanjem e-maila na adresu sedamdana@parentium.com .
Osim mailing liste, uskoro će vjerojatno "pasti" i dogovor oko otvaranja teme na našem Forumu, o čemo ćemo Vas pravodobno izvijestiti.

Od sutrašnjih godađaja najavljujemo događaje koji će se u 20:00 sati održati u prostoru kino-dvorane POU Poreč. Bit će to "Jesenski (sopravvivenza)" autora Dejana Štifanića, neverbalna kolaž predstava "Voda" Davida Belasa te prezentacija radionice "Inercija" a nakon toga će se u prostorijama "Ateliera I" održati glazbena večer sa "BIG BAND POREČ" kao glazbenim gostima večeri.

Program festivala nastavlja se u petak i subotu a mi ćemo ih najaviti i popratiti.

Fotogalerija

© 2003 - 2024 Parentium Media - Hosted by Plus.hr
Ova stranica koristi kolačiće radi pružanja boljeg korisničkog iskustva. Izjava o privatnosti