Asja Bakić prva gošća Književnih večeri u Dnevnom

Kultura
15.02.2021 10:11
Asja Bakić (foto: Jelena Janković)
Asja Bakić (foto: Jelena Janković)
U srijedu u 19 sati održat će se prva “Književna večer u Dnevnom” u Dnevnom boravku Rojca, na Facebook stranici Rojcnet te u programu Radio Rojca.
Gošća prve “Književne večeri u Dnevnom” je Asja Bakić koja će pulskoj publici predstaviti svoj rad s posebnim naglaskom na knjizi “Sladostrašće” koja je izašla 2020. godine u izdanju Sandorfa. Razgovor će voditi Tajana Ilić.
Asja Bakić je, zajedno s Mašom Grdešić, Lanom Pukanić i Barbarom Pleić Tomić, 2014. godine pokrenula portal za feminističko čitanje popularne kulture “Muf”. Autorica je knjige poezije “Može i kaktus, samo neka bode” (Aora, 2009.) te zbirki kratkih priča “Mars” (Sandorf, 2015.) i “Sladostrašće” (Sandorf, 2020.).
Zbirka priča “Mars” izašla je 2019. godine u američkom izdanju kod nakladničke kuće Feminist Press iz New Yorka. “Publishers Weekly” uvrstio ju je na godišnju listu najboljih proznih naslova objavljenih na engleskom jeziku.
Događaj je organiziran uz pridržavanje svih epidemioloških mjera. Broj posjetitelja ograničen je na 10, a za dolazak potrebno se prethodno prijaviti putem e-mail adrese info.surojc@gmail.com.
Program se održava u sklopu projekta R.O.J.C.: Razvijamo-Omogućavamo-Jačamo-Cijenimo. (ls)
© 2003 - 2024 Parentium Media - Hosted by Plus.hr
Ova stranica koristi kolačiće radi pružanja boljeg korisničkog iskustva. Izjava o privatnosti