Asfaltirane nove prometnice u Blagdanićima i Vranićima, nasipani makadamski putevi u Jasenovici i na Stanciji Benuška

Lokalno
19.12.2018 06:45
D. Požarić
Prometnica Vranići-Gulići
Prometnica Vranići-Gulići
Grad Poreč nastavlja s komunalnim uređenjem prigradskih naselja, pa se tako ovih dana dovršava asfaltiranje prometnice u Blagdanićima koja navedeno naselje spaja s ulicom Levarija u Novoj Vasi. Ukupna površina prometnice iznosi 600 četvornih metara, dok vrijednost radova iznosi 75.000 kuna bez PDV-a.
Do kraja godine bit će dovršeni radovi na izgradnji prometnice i infrastrukture u naseljima Vranići i Gulići. Radovi obuhvaćaju izgradnju prometnice u duljini od 215 metara, oborinske kanalizacije, te javne rasvjete. Izvođač je Đusto d.o.o. Poreč, a vrijednost iznosi 1.313.514 kuna bez PDV-a.
Nastavlja se nasipavanje makadamskih puteva, u sklopu čega je po zahtjevu mjesnog odbora Fuškulin uređen put od Jasenovice do naselja Litari. Riječ je o putu dužine oko 700 metara i širine oko 2,5 metara. Nasipavanje je odrađeno i na makadamskom putu za Stanciju Benuška, u dužini do oko 800 metara i širine 2,5 metra.
Izvođač nasipavanja je Vežnaver, obrt za usluge prijevoza i građevinske mehanizacije iz Poreča, a vrijednost radova iznosi 20.000 kuna za Jasenovicu i 6.000 kuna za Stanciju Benuška. (dp)
© 2003 - 2024 Parentium Media - Hosted by Plus.hr
Ova stranica koristi kolačiće radi pružanja boljeg korisničkog iskustva. Izjava o privatnosti