Arijela Draguzet iz tvrtke Istra-agent proglašena menadžericom godine

Gospodarstvo
16.04.2024 08:06
kb
Restović, Draguzet, Benčić
Restović, Draguzet, Benčić
Izvor: HGK – Županijska komora Pula

Tvrtka Istra-agent d.o.o. aktivno sudjeluje u radu Udruženja društava za brokerske poslove u osiguranju i reosiguranju HGK, te je prošle godine obilježila 30 godina poslovanja.

Na šestoj konferenciji Hrvatske udruge poslovnih žena Krug u Dubrovniku, održanoj proteklog petka, dodijeljena su priznanja najuspješnijim poduzetnicama i menadžericama za postignute rezultate poslovanja u 2023. godini. Menadžericom godine proglašena je Arijela Draguzet iz tvrtke Istra-agent d.o.o., sa sjedištem u Barbanu i uredima u Puli.
Predsjednik HGK – Županijske komore Pula, Danijel Benčić, organizirao je prijem u ŽK Pula za nagrađenu menadžericu i predsjednicu KRUG-a Ogranka za Istarsku županiju, Gordanu Restović.
Benčić je istaknuo važnost financijske pismenosti za građane i poduzetnike te pohvalio rad nagrađene menadžerice iz sektora osiguranja. Naglasio je ulogu brokera u osiguranju u olakšavanju poslovanja poduzetnika.
HGK pruža podršku inicijativama za jačanje poduzetništva, posebice onih koje potiču poduzetništvo žena, kroz organizaciju događanja i umrežavanje. Ovo je druga godina zaredom da priznanje Kruga dolazi u Istru, zaključio je Benčić.
Restović je istaknula da udruga Krug svake godine objavljuje javni poziv za prijavu poduzetnica i menadžerica te izrazila zadovoljstvo što Istra ima nagrađene žene.
Arijela Draguzet izrazila je zadovoljstvo priznanjem te potaknula druge žene na poduzetništvo i menadžerske uloge. Istaknula je važnost napornog rada, motivacije i podrške tima i obitelji.

Fotogalerija

© 2003 - 2024 Parentium Media - Hosted by Plus.hr
Ova stranica koristi kolačiće radi pružanja boljeg korisničkog iskustva. Izjava o privatnosti