Aminess otvorio hotel za zaposlenike u centru Novigrada

Istra
30.07.2020 15:17
1
1
Turistička kompanija Aminess iz Novigrada dovršila je gradnju svojeg prvog hotela za zaposlenike.
Lokacija novog hotela koji se proteže na 2.500 četvornih metara nalazi se na svega deset minuta od najudaljenijeg Aminessovog objekta. Imat će recepciju, zajedničku kuhinju s blagovaonicom, parking te zatvorenu prostoriju za čuvanje bicikala. Sobe će većinom biti dvokrevetne s vlastitom kupaonicom te francuskim balkonom ili terasom, modernim namještajem i TV prijemnikom te sustavom grijanja i hlađenja.
Zaposlenicima će, osim besplatnog Wi-Fi pristupa, na raspolaganju biti i zajednički prostor s dnevnim boravkom, te posebno opremljene prostorije za pranje, sušenje i glačanje odjeće.
–Uz brojne pogodnosti koje nudimo, pružanje kvalitete smještaja je naš prioritet u kojem će se zaposlenici koji dolaze iz drugih krajeva osjećati ugodno i pronaći svoj drugi dom za vrijeme trajanja turističke sezone, izjavila je Sanja Žužić, voditeljica ljudskih resursa u Aminessu.
U Aminessu je prije otvorenja svih objekata osmišljen i Aminess Clean & Safe Stay program, koji svim gostima i zaposlenicima garantira pojačanu sigurnost uz sve potrebne higijenske mjere.
Svi su zaposlenici educirani za održavanje čistoće i higijene u skladu sa standardima programa te se svakodnevno provjerava zdravstveno stanje svih zaposlenika, stoji u priopćenju Aminessa. (ls)
© 2003 - 2024 Parentium Media - Hosted by Plus.hr
Ova stranica koristi kolačiće radi pružanja boljeg korisničkog iskustva. Izjava o privatnosti