Alen Vlajnić predstavio spot za najnoviji singl 'Trubadur'

Mozaik
11.06.2018 08:22
D. Požarić
Screenshot: Youtube
Screenshot: Youtube
Alen Vlajnić (vlć.Alen), talentirani mladi glazbenik, predstavlja spot za najnoviji singl "Trubadur". Pjesma je, kaže Alen, nastala vrlo spontano, brzo i iskreno. Tekst i glazba napisani su u jednoj večeri, dok je rad na aranžmanu potrajao tek nekoliko dana. -Zvučala je kao pjesma kojom se ponovno želim predstaviti, a sve nove pjesme stilski su bliže njoj nego ičemu što sam prije radio, rekao je Vlajnić.
Pjesma je 28. svibnja ove godine premijerno puštena u Music Pubu Zlatka Turkalja na HR2, dok je spot istoga dana premijerno prikazan na CMCTV-u.
Nakon singla "Samo prvi" s kojim se predstavio, kreativni Alen najavljuje zaokret i predstavlja projekt "vlć.Alen", buduće ime sastava s kojim će nastupati i izvoditi "Trubadura" kao i nadolazeće pjesme s planiranog albuma "Preko granice".
Osim što se bavi glabom, Alen radi kao asistent u nastavi, a ambicija mu je vratiti ono što nedostaje, glazbu s karakterom na mainstream scenu.
Mix, master i produkciju pjesme potpisuje Leo Anđelković dok je spot u režiji Lovre Mrdjena sjajno zaokružio Alenovu zamisao kvalitetnog i iskrenog spoja zvuka i slike. -Zahvalan sam Lovri i Aronu na odličnom pristupu snimanja spota, osjećao sam se svoj, a to je bitan stavak koji igra za ambiciju da se ljudima predstavim prirodno. Za više priče nema potrebe, dovoljno je pogledati spot,zaključio je Alen.
[yt2]
© 2003 - 2024 Parentium Media - Hosted by Plus.hr
Ova stranica koristi kolačiće radi pružanja boljeg korisničkog iskustva. Izjava o privatnosti