Aldo Paulović i Vinko Radin pobjednici Porečke briškulade

Lokalno
26.02.2013 15:56
B.Ž.
1
1
Aldo Paulović iz Nove Vasi i Vinko Radin iz Dračevca pobjednici su Porečke briškulade, a u finalu su rezultatom 2:0 pobijedili porečki par Stelio Prodan/Stanko Varelija. U borbi za treće mjesto igrala su dva para iz Izole: Piero Cek i Cristian Pugliese slavili su sa 2:1 protiv Danila Božića i Marjana Kjarela.
U prekrasnom ambijentu porečkog restorana "L'Artigiano" je 31 par zaljubljenika u ovu popularnu kartašku igru provelo ugodno poslijepodne. Parovi su bili podijeljeni u 8 skupina unutar kojih se igralo po sistemu "svatko sa svakim".
Nakon toga su prva dva para nastavila takmičenje u osmini finala, dok su ostali igrali u utješnoj skupini.
Prva tri para nagrađena su medaljama i prigodnim poklonima: pravi istarski pršut za prvo mjesto, tartufata, maslinovo ulje i kašeta bire za drugo te domaće kobasice i vino za treće mjesto.
Lenko Krizmanić iz Jurasi i Franko Lakošeljac iz Musaleža pobjednici su utješne skupine, a od organizatorima su nagrađeni vinom
Spomenimo da su na turniru igrala 3 para iz Izole, jedan iz Kopra, dva para sa otoka Cresa, Vrsara, Umaga, Rovinja, Sv.Lovreča, dok je većina bila sa Poreštine.

Fotogalerija

© 2003 - 2024 Parentium Media - Hosted by Plus.hr
Ova stranica koristi kolačiće radi pružanja boljeg korisničkog iskustva. Izjava o privatnosti