Akcija Rojc u subotu, 16. lipnja

Kultura
13.06.2018 15:40
D. Požarić
1
1
U subotu, 16. lipnja, dogodit će se tradicionalna Akcija Rojc, zajednička manifestacija svih udruga iz pulskog Rojca koja zbližava zajednicu, a uz raznovrstan i zabavan program obraća pozornost i na teme koje nas se kolektivno tiču.
Želja je organizatora na zanimljiv i kreativan način uključiti javnost u programe i aktivnosti udruga i umjetnika iz Rojca. Vizija Akcije Rojc je da kroz jedan dan proveden u Rojcu posjetitelji otiđu obogaćeni znanjem, iskustvom i razumijevanjem za važnost Rojca, kao jedinstvenog prostora dijeljenja, kreativnosti i imaginacije.
Tijekom Akcije Rojc, unutarnje dvorište transformira se u šaroliki trg kreativnosti u kojem će, uz popratni glazbeno-scenski program, udruge naizmjenično predstavljati svoje aktivnosti i programe. Uz to, udruge će raznim aktivnostima oživjeti hodnike Rojca i otvoriti svoja vrata. Tijekom trajanja akcije, bit će otvoren Karlo Bar - community caffe. Medijsku pratnju događaja pokriva Radio Rojc s cjelodnevnim programom, dok je za popratni glazbeni dio i ozvučenje zaslužan Munchies Sound System. Akcija Rojc dio je aktivnosti Otvorene platforme Rojc financirane sredstvima Zaklade Kultura nova.
Program i satnicu Akcije Rojc pogledajte ovdje . (dp)
© 2003 - 2024 Parentium Media - Hosted by Plus.hr
Ova stranica koristi kolačiće radi pružanja boljeg korisničkog iskustva. Izjava o privatnosti