Akademija zdravlja: kako se boriti protiv straha od uspjeha

Zdravlje
15.06.2015 07:22
Sponzorirani sadržaj
Damir Šturman, energoterapeut
Damir Šturman, energoterapeut
Akademija zdravlja u četvrtak, 18. lipnja sa početkom u 17:30 sati na dječjem odjelu Gradske knjižnice Poreč nastavlja druženja sa ciljem podizanja svijesti, aktiviranja samoiscjeljenja i samoozdravljenja.
Tema druženja bit će strah od uspjeha, jedna od emocija koja nas najčešće blokira u razvoju. Kada poslujemo (radimo, odnosno privređujemo u bilo kom obliku) u nama se vodi "unutarnja borba" oko toga što činiti, kako odabrati najbolje rješenje za datu situaciju. Najčešće smo nesvjesni da nam strah od onoga što će se dogoditi predstavlja stvarnu prepreku za uspjeh u svakidašnjem životu. Jednako tako, nastojanje da uspijemo u poslu/životu uvjetujemo unutarnjom borbom oko izazivanja ljubomore i zavisti, odnosno "ego tripa" oko sebe i u sebi. Takav je uspjeh onda, naravno, kratkotrajan i prividan.
Na druženju sa voditeljem izlaganja i energetske meditacije Damirom Šturmanom bit će razmatrani modeli i načini kreiranja situacija trajnog uspjeha koji će sudionicima pomoći izbjeći stvaranje spomenutog paradoksa – straha od uspjeha, a energetskom meditacijom "otvorit će" energetske mogućnosti da se kvalitetna promjena i dogodi.
Više informacija i kontakt: www.akademijazdravlja.com
© 2003 - 2024 Parentium Media - Hosted by Plus.hr
Ova stranica koristi kolačiće radi pružanja boljeg korisničkog iskustva. Izjava o privatnosti