AK 'Maximvs' na Krosu Sportskih novosti

Sport
23.04.2013 13:39
B.Ž.
1
1
U Zagrebu je, 21.04.2013., uz jezero Bundek, po lijepom i sunčanom vremenu održan jubilarni, 30. po redu (12. obnovljeni), Kros Sportskih novosti u organizaciji Sportskih novosti i Hrvatskog atletskog saveza, a ciljem je prošlo skoro 5000 učenika i učenica osnovnih i srednjih škola iz cijele Hrvatske, te studenata i studentica Zagrebačkog sveučilišta.
Kod osnovnih škola najuspješnija je bila OŠ Josipa Lovretića iz Otoka ispred OŠ Vladimira Nazora iz Pazina i OŠ Ljudevita Modeca iz Križevaca. Kod srednjih škola pobjedu je odnijela Gimnazija Ivana Zakmardija Dijanovečkoga iz Križevac, druga je bila Športska Gimnazija iz Zagreba, dok je treća bila Srednja škola Sesvete.
Članovi AK "Maximvs“-a Poreč opet su bili super (...oni i ne znaju biti loši!); te su uspješno nastupili pod nadzorom dvaju stručnih trenera i to Lahora Marinovića, proslavljenog hrvatskog atletičara i rekordera u skoku u dalj i Miroslava Vranića, profesora kineziologije, prema sljedećem:
5. razredi - djevojčice Lara Jovičević 16., Ivana Dodik 46.
5. razredi - dječaci Luka Mandić 156.
6. razredi - djevojčice Ena Cerjan 52.
7. razredi - djevojčice Ana Mendica 76.
1. razred sr. škole - djevojke  Marta Radin 22., Dora Vukoja 23. i Tonka Velenik 42.
1. razred sr. škole - dečki Toni Velenik 28., Stjepan Cerjan 59.
Velika pohvala i hvala roditeljima atletičara AK "Maximvs“-a Poreč koji pomažu radu kluba i aktivno sudjeluju u radu, kako na treninzima tako i na natjecanjima.
Moramo istaknuti da su rezultati tako dobri i zahvaljujući SUPER MAMI naše vrijedne atletičarke Ivane Dodić koja je svu ekipu nahranila kolačima, paninima i koja je najredovitija pratnja i potpora na našim natjecanjima!

Fotogalerija

© 2003 - 2024 Parentium Media - Hosted by Plus.hr
Ova stranica koristi kolačiće radi pružanja boljeg korisničkog iskustva. Izjava o privatnosti