Ajme, kako nas hvale, udarit će nam slava u glavu!

Mozaik
16.09.2004 00:00
D. Požarić
Na naslovnoj stranici ovog lijepog istarskog web direktorija stoji članak koji nas ne ostavlja ravnodušnima i ne možemo a da ne priznamo da nam je drago kad nas pohvale.

Citiramo:

Ljeto još nije gotovo, barem ne u kalendarskom smislu - ali turistička sezona je gotova. A s njome i "fjaka" bezbrojnih učenika i studenata odnosno bjesomučni deseterosatni radni dani turističkih djelatnika. I sve se pomalo vraća u normalu, pa tako i rad ovog malog online projekta... Ali s tom normalizacijom dolazi i par malih promjena. Prva promjena je to što je ukinuta kategorija "link tjedna". Naime - kako se pomalo "punio" Istarski web direktorij došlo se je do zaključka da internetski svijet našeg malog poluotoka jednostavno nije toliko produktivan da bi redovito (barem jednom tjedno) na svijet donosio po jednu zaista kvalitetnu stranicu. Istina je da nove stranice nastaju punom parom, ali većina njih se svodi na prezentacije malih tvrtki i obrta koje široj publici nisu toliko zanimljive.

Uz nekoliko kvalitetnih portala (kao npr. Histrica.com ili Parentium.com) rijetke su nove stranice na kojima ćete se zadržati više od par minuta.

Cijeli članak možete pročitati na linku ispod ovog teksta.

© 2003 - 2024 Parentium Media - Hosted by Plus.hr
Ova stranica koristi kolačiće radi pružanja boljeg korisničkog iskustva. Izjava o privatnosti