31. izdanje Promohotela u srijedu otvara svoja vrata posjetiteljima

Lokalno
23.02.2016 09:07
D. Požarić
Franko Štiković, Ivana Štiković, Vlasta Radoičić i Nataša Ravnić Gašparini predstavili su novinarima 31. izdanje sajma Promohotel
Franko Štiković, Ivana Štiković, Vlasta Radoičić i Nataša Ravnić Gašparini predstavili su novinarima 31. izdanje sajma Promohotel
1
31. izdanje međunarodnog sajma prehrane, pića i opreme za turizam Promohotel 2016. otvorit će svoja vrata od sutra, 24. do subote, 27. veljače, doznali su novinari na jučerašnjoj, tradicionalnoj konferenciji za medije uoči najveće takve manifestacije na području Hrvatske.
150 izlagača iz Hrvatske, Slovenije, Italije, Republike Srbije i Španjolske, odnosno 10% više nego prošle godine predstavit će na tri tisuće četvornih metara unutrašnjeg i 500 vanjskog izložbenog prostora ukupno oko 350 poznatih svjetskih robnih marki.
Iako je namijenjen uglavnom vlasnicima i menadžerima hotela, iznajmljivačima apartmana, vlasnicima kafića i restorana, sajam svake godine tradicionalno posjećuje i veliki broj zainteresiranih građana, a tradicionalan je i peti po redu nastup predstavnika iz Autonomne pokrajine Vojvodine koji će i ove godine pod sloganom "Najbolje iz Vojvodine" predstaviti svoje vodeće izlagače iz prehrambene industrije te pratećih sadržaja.
-Cilj je održavanja sajma približavanje svjetskih trendova u ugostiteljstvu i turizmu našim sugrađanima. Želimo njime doprinijeti promociji i razvoju grada i šire okolice. Svi zainteresirani imati će priliku upoznati nove tehnologije, trendove, proizvode i usluge kojima mogu poboljšati svoje poslovanje, rekla je direktorica sajma Ivana Štiković novinarima.
Savjetnica za održivu proizvodnju Istarske županije i predsjednica udruge BIO ISTRA Vlasta Radoičić najavila je jubilarnu, 15. po redu specijaliziranu izložbu Promonatura koja će se ove godine kao zasebna cjelina sajma Promohotel nalaziti u šatorskoj konstrukciji na vanjskom izložbenom prostoru. Prostor namijenjen udruzi BIO ISTRA ispuniti će mirisi raznovrsnih autohtonih i ekoloških proizvoda proizvođača članova udruge i gostiju.
Program događanja na Promohotelu možete preuzeti ovdje .
Franko Štiković, Ivana Štiković, Vlasta Radoičić i Nataša Ravnić Gašparini predstavili su novinarima 31. izdanje sajma Promohotel
Osim izložbi, Promohotel i Promonatura oduvijek čine i stručna događanja i okrugli stolovi, sa čijim je ovogodišnjim sadržajem novinare upoznala Nataša Ravnić Gašparini. Istra kao destinacija za vjenčanja, organizacija uspješne turističke manifestacije, Istra bike te Istra bike&bed samo su neke od tema koje će posjetiteljima sajma predstaviti kompetentni predavači. Jedan od najznačajnijih događaja bit će svakako okrugli stol «smjernice održivog razvoja Istre – poljoprivreda i turizam danas i sutra» u petak od 14 do 16 sati.
Uz brojne prezentacije i degustaciju slastica i drugih raznovrsnih namirnica, pizzaioli najboljih hrvatskih pizzerija natjecat će se na turniru, odnosno Drugom otvorenom prvenstvu Istre za najboljeg pizza majstora. Pobjednik ide ravno na Campionato Mondiale della Pizza 2016. u Parmi (Italija) od 11. do 13. ožujka ove godine.
Ulaz na sajam i sva događanja je besplatan za sve.
Radno vrijeme:
  • Srijeda, 24.02.2016. 12:00 – 19:00h
  • Četvrtak, 25.02.2016. 10:00 – 19:00h
  • Petak, 26.02.2016. 10:00 – 19:00h
  • Subota, 27.02.2016. 10:00 – 17:00h
Svečano otvorenje sajma bit će u srijedu, 24. veljače u podne ispred dvorane Žatika u Poreču.
Organizator sajma Promohotel je Tvrtka Studio 053 d.o.o. iz Poreča, a suorganizator udruga Bio Istra.

Fotogalerija

© 2003 - 2024 Parentium Media - Hosted by Plus.hr
Ova stranica koristi kolačiće radi pružanja boljeg korisničkog iskustva. Izjava o privatnosti