24. Vegeta Croatia Open: Marin Čilić brani titulu u Umagu

Sport
08.05.2013 12:47
B.Ž.
1
1
[slika1l]Najbolji hrvatski tenisač Marin Čilić predvodi popis favorita na 24. Vegeta Croatia Openu, koji će se održati na terenima ATP stadiona u Umagu od 18. do 28. srpnja 2013. Trenutačno 11. igrač svijeta, Čilić stiže u Umag obraniti naslov osvojen lani, kada je nakon 22 godine Umag ponovno dobio hrvatskog pobjednika.
„Konkurencija je na umaškom turniru svake godine iznimno jaka, zato znam da obrana naslova neće biti nimalo lak posao. Ipak, ništa nije slađe nego pobijediti na domaćem terenu, zato ću učiniti sve da u Umagu ponovim uspjeh iz 2012. Igrati u Umagu je posebno zadovoljstvo, izvrsna organizacija, fantastična atmosfera na stadionu i oko njega s velikim brojem navijača daje mi dodatnu motivaciju da dam sve od sebe. Veselim se što ću ponovno igrati u Umagu!“, rekao je Čilić.
Organizatori turnira veliku pažnju posvećuju igračima koji su svojim rezultatima ostavili dubok trag na turniru i najavljuje i neka nova atraktivna imena iz vrha svjetskog tenisa.
„Pobjednici nam se vraćaju na turnir, što potvrđuje da je Umag turnir s jako dobrom organizacijom, turnir koji igrači vole igrati. Jako nam je drago što Marin uživa igrati naš turnir i što ćemo ga ponovno gledati na našim terenima. Uz Marina, cilj nam je dovesti neka atraktivna imena koja još nisu igrala u Umagu. S ugledom koji je Umag u protekle 23 godine stekao u teniskom svijetu, siguran sam da ćemo u tome i uspjeti'', ističe direktor umaškog turnira, Vanja Božičković.
Intenzivne pripreme za 24. Vegeta Croatia Open u punom su jeku. Vegeta Croatia Open nije samo teniski turnir, to je i vrhunac turističke sezone u Sjeverozapadnoj Istri i jedan od najvažnijih sportskih i društvenih događaja u Hrvatskoj. Turnir svake godine privlači vrhunske svjetske tenisače, ali i uglednike iz gospodarskog, političkog, sportskog i medijskog svijeta, kao i tisuće ljubitelja tenisa. 
© 2003 - 2024 Parentium Media - Hosted by Plus.hr
Ova stranica koristi kolačiće radi pružanja boljeg korisničkog iskustva. Izjava o privatnosti