«HYUNDAI Autokuća Košara - Rally POREČ 2004»

Sport
12.11.2004 00:00
Izvor: dp
D. Požarić
1
1
Na prepunom velikom gradskom parkiralištu (prema procjeni voditelja bilo je oko 6.000 posjetitelja) održana je prva utrka ovogodišnjeg rallyja a 61 natjecatelj takmičio se u vožnji od dva kruga.
Krenulo se od slabijih automobila koji su zagrijavali publiku na prilično velikoj hladnoći pa smo gledali male Opele, Citroene, Renaulte, Golfove itd. ali i Jugiće koji su, posebno dvije posade, oduševili vratolomnim savladavanjem zavoja i odličnim postignutim vremenima od oko dvije minute za dva kruga.

Nakon njih zaredale su «pile» tipa Subaru Impreza, Mitsubishi Lancer EVO svih godišta drugih pa smo slušali neprestana pucanja iz auspuha, sviranje turbina, škiripanje guma, urlanje moćnih motora te gledali bravurozne ulaske i izlaske iz kratkih oštrih zavoja, strahovita ubrzanja na kratkim ravnicama te iskrenje karbonskih kočnica na pojedinim bolidima.

Tako je Poreč zahvaljujući prvenstveno AMK SKOK RACING klubu a onda i sponzorima i ove godine dobio priliku prisustvovati jednom pravom automobilističkom spektaklu.
1
2
3

Fotogalerija

© 2003 - 2024 Parentium Media - Hosted by Plus.hr
Ova stranica koristi kolačiće radi pružanja boljeg korisničkog iskustva. Izjava o privatnosti