15 dana zatvora za agresivnog 27-godišnjaka koji je pod utjecajem alkohola bježao policiji i vrijeđao službenike

Crna kronika
18.02.2013 11:55
D. Požarić
1
1
Porečka je policija 27-godišnjaka s područja Poreča prijavila zbog prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama, Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira i Zakona o oružju.
27-godišnjak je 17. veljače oko 1,45 sati na DC 302-Poreč-Vrvari pod utjecajem alkohola od 2,03 g/kg upravljao automobilom Ford Fiesta pulskih registracijskih oznaka. U trenutku kada su ga policijski službenici pokušali zaustaviti nije se zaustavio, već je nastavio vožnju u smjeru Vrvari. Mladić je dolaskom u Ulicu Baldini zbog neprilagođene brzine izgubio nadzor nad automobilom i sletio izvan kolnika, pri čemu su lakše ozlijeđeni on i 18-godišnji suvozač iz Poreča.
Tijekom policijskog postupanja kod mladića je pronađen nož, nakon čega je počeo  vrijeđati i omalovažavati policijske službenike, a u jednom je trenutku  pokušao pobjeći s mjesta događaja.
Policijski službenici uhitili su ga i priveli ga u policijsku postaju, a Prekršajni sud u Poreču mu je zbog počinjenja prekršaja izrekao kaznu zatvora u trajanju od 15 dana.
© 2003 - 2024 Parentium Media - Hosted by Plus.hr
Ova stranica koristi kolačiće radi pružanja boljeg korisničkog iskustva. Izjava o privatnosti